Libnet.ro
UNICEF

06:15

Noul presedinte al Ucrainei spune ca vrea sa puna capat confruntarilor din estul tarii saptamana aceasta

Hotnews Hotnews,
 Noul presedinte al Ucrainei spune ca vrea sa puna capat confruntarilor din estul tarii saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca vrea sa puna capat in aceasta saptamana confruntarilor din estul Ucrainei, o zona devastata de o insurectie armata prorusa, a anuntat presedintia ucraineana duminica, la finalul primelor negocieri cu ambasadorul Rusiei la Kiev. continuă pe Hotnews

Porosenko vrea sa puna capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca vrea sa puna capat in aceasta spatamana confruntarilor din estul Ucrainei, o zona devastata de o insurectie armata prorusa, a anuntat presedintia ucraineana duminica, la finalul primelor negocieri cu ambasadorul Rusiei la Kiev, relateaza AFP.

Obama ii cere lui Putin sa recunoasca noul presedinte al Ucrainei

Presedintele american, Barack Obama, l-a indemnat vineri, intr-un interviu, pe omologul sau rus, Vladimir Putin, sa-l recunoasca pe noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, pentru a calma tensiunile dintre Statele Unite si Rusia, scrie AFP.

Obama il indeamna pe Putin SA iL RECUNOASCA pe noul presedinte al Ucrainei

Presedintele american Barack Obama l-a indemnat vineri pe Vladimir Putin sa-l recunoasca pe noul presedinte ucrainean Petro Porosenko, pentru a diminua tensiunile intre Statele Unite si Rusia, intr-un interviu.

Petro Porosenko: Trebuie sa punem capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca vrea sa puna capat in aceasta spatamana confruntarilor din estul Ucrainei, o zona devastata de o insurectie armata prorusa. Trebuie sa punem capa.

Noul presedinte ucrainean se angajaeaza la o sarcina herculeana

Noul presedinte ucrainean Petro Porosenko se angajeaza la o sarcina considerata herculeana, si anume pacificarea unei tari aflate pe marginea razboiului civil, dar si la normalizarea relatiilor cu Moscova,.

Noul presedinte al CCIR: Vrem sa luam din ONRC doar serviciile legate de infiintarea firmelor

Noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihai Daraban, a declarat ca unul dintre obiectivele sale la sefia institutiei este preluarea de la Ministerul Justitiei a unei parti a Oficiului National al Registrului Comertului.

Mihai Daraban este noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

Mihai Daraban este noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, functie ramasa vacanta dupa arestarea fostului sef al institutiei, Mihai Vlasov. De altfel, Daraban, care era presedintele.

David Cameron: Rusia trebuie sa recunoasca oficial noul presedinte ucrainean

Premierul britanic David Cameron l-a indemnat joi pe presedintele rus Vladimir Putin sa recunoasca oficial si sa colaboreze cu noul presedinte ucrainean Pero Porosenko .

Porosenko vrea sa solutioneze criza din estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko vrea sa puna capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta, transmite AFP, conform Mediafax.

Noul presedinte egiptean Abdel Fattah el-Sisi a depus juramantul

Fostul sef al armatei Abdel Fattah el-Sisi, ales presedinte al Egiptului cu 96,9% din voturile exprimate, a depus duminica juramantul. Maresalul in retragere a jurat in numele lui Allah sa respecte legea si C.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )