Libnet.ro
UNICEF

13:00

Noul produs Facebook se numeste Rooms si e pentru cei care vor anonimitate

Adevărul Adevărul,
Noul produs Facebook se numeste Rooms si e pentru cei care vor anonimitate

Facebook a lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa discute despre diverse subiecte sub anonimat. Facebook Rooms este un fel de Reddit, dar mai aratos. continuă pe Adevărul

Primarul Timisoarei Nicolae Robu vrea sa introduca taxa pe paragina, pentru cei care nu-si ingrijesc proprietatile

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat, vineri, ca va cere introducerea taxei pe paragina, care sa fie aplicata tuturor celor care detin terenuri sau cladiri pe care nu le intretin, informeaza Agerpres. In momentul de fata, municipalitatea cauta modalitatea ca aceasta taxa sa capete aspect legal si sa poata fi aplicata, eventual sub forma unor creante fiscale prin care sa se poata aplica si penalitati.

Oficial BNR: Cei care au luat credite cu buletinul au crezut ca banii sunt facuti de zane

Cei care au luat credite cu buletinul in perioada 2005-2006 au crezut ca banii sunt facuti de zane si personaje din desene animate, la fel ca si copii lor din gradinite si invatamantul primar, care au oferit acest raspuns la un test recent, a declarat economistul-sef al BNR, Valentin Lazea.

Ministerul Apararii vrea sa cumpere asigurari de viata pentru personalul care executa misiuni in teatrele de operatii, contract estimat la 1,9 milioane euro

Ministerul Apararii Nationale MApN) vrea sa cumpere servicii de asigurare de viata pentru personalul care executa misiuni in teatrele de operatii, contract cu o valoare estimata de 1,9 milioane euro inclusiv TVA), conform unui anunt de intentie publicat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 31 octombrie 2014.

Bang Olufsen BeoPlay A2, o boxa Bluetooth pentru cei cu buzunare largi

Boxele Bluetooth au deja o reputatie proasta in special din cauza miilor modele de proasta calitate existente pe piata. De la Bang Olufsen ne asteptam insa la un produs premium. Bang Olufsen este o companie premium ce produce o diversitate de boxe pentru audiofilii pretentiosi cat si pentru producatorii de automobile. Avantajul unei boxe Bluetooth il reprezinta totusi portabilitatea, si chiar daca unii sunt de parere ca nici produsele unui brand renumit nu pot reda sunetul asa cum [].

Doar pentru cei tari de inima: Cele mai volatile actiuni de pe Bursa de Valori Bucuresti

Luna octombrie a fost un adevarat rai pentru traderii si speculatorii de pe burse, care au avut posibilitatea sa inregistreze castiguri semnificative de pe urma volatilitatii generalizate din toate pietele de capital. Bursa de Valori.

Pentru rasfatatii soartei. Cum arata apartamentul de 460 de mp deasupra NY-ului. Costa 95 de MILIOANE de dolari

Cu siguranta muritorii de rand nu pot vedea un astfel de penthouse decat in filme, sau pe internet, insa pentru cei care au bani, lucrurile stau cu totul diferit. Ei sunt tinta constructorilor 432 Park Avenue, cel.

Claudiu Manda (PSD): Klaus Iohannis este inconjurat de catre toti cei care cereau marirea taxelor in 2010

Deputatul PSD, Claudiu Manda il critica, intr-o declaratie de presa, pe prezidentiabilul Klaus Iohannis, despre care spune ca vorbeste despre sistemeul de taxe si impozite, desi nu are notiuni economicede.

Tinerii antreprenori, sprijiniti de UE: subventii de 25.000 euro pentru tinerii care isi deschid firma

Tinerii cu varsta intre 18 si 25 de ani pot primi subventii pentru o firma nou-creata, iar elevii vor fi sprijiniti sa isi dezvolte spiritul antreprenorial in cadrul initiativei Romania Start-up.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )