Libnet.ro
UNICEF

01:06

Noul program al UE pentru educatie va sprijini un numar mai mare de studenti din tarile din sudul Mediteranei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noul program al UE pentru educatie va sprijini un numar mai mare de studenti din tarile din sudul Mediteranei

Comisarul European, Androulla Vassiliou, a mentionat ca noul program al Uniunii Europene UE) pentru educatie, formare si tineret va sprijini un numar mai mare de studenti din tarile din sudul Mediteranei, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana anunta lansarea unui nou program european pentru educatie

Comisia Europeana va lansa in ianuarie 2014 un nou program pentru educatie, formare si tineret, care va sprijini studenti din tarile din sudul Mediteranei. Anuntul a fost facut de comisarul european Androulla Vassiliou, la summitului universitar organizat la Nicosia. In prezent, peste 200 de universitati din Africa de Nord, Orientul Mijlociu si UE sunt implicate in schimburi, iar universitatile din Franta, Italia, Spania, Germania, Egipt si Iordania sunt cele mai active din cadrul programelor existente, informeaza Comisia Europeana.

Huawei ar fi interesat sa preia Nokia: Vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial

Grupul chinez Huawei ar fi interesat sa preia Nokia pentru a deveni cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, potrivit unui director al grupului, citat de Financial Times. Luam in calcul astfel.

FOTO inedite: Cum arata cea mai mare DRONA MILITARA din Europa.

Compania italiana Piaggio Aero a prezentat, marti dimineata, la salonul aeronautic de la Paris, cea mai mare drona din Europa, denumita P. 1HH HammerHead. Noul model se bazeaza pe tehnologia aeronavei P. 180 Avanti II, produsa de aceeasi companie italiana, conform publicatiei Business Insider. Citeste si Cele mai puternice ARMATE din lume. Vezi ce diferente exista intre SUA, Rusia si China! Pentru acest model, proiectantii au marit anvergura aripilor si raza de actiune, iar pe fuselajul dronei .

Cel mai mare serviciu de streaming pentru filme, Netflix, se extinde pe teritoriul european

Netflix, cel mai mare serviciu de streaming pentru filme si seriale se va extinde in Europa, anunta Go4it. Dupa ce in ultimii doi ani si-a extins serviciile in 40 de tari, Netflix a decis sa se extinda.

Maria Grapini: Cresterea economica a Romaniei, mai mare in 2014.

Romania va inregistra in 2014 o crestere economica mai mare, in comparatie cu anul curent, este de parere ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, Maria Grapini, scrie Agerpres. Exista o vointa clara a Guvernului de a face clarificari in piata, de a face reglementari in folosul intreprinzatorilor. Exista, de asemenea, vointa de a se investi in Romania. Ceea ce trebuie inteles este ca etica in afaceri este un beneficiu pe termen lung. Intr-o piata in care nu exista etica .

Cea mai mare banca din Republica Moldova a ramas fara sefa

Natalia Vrabie, presedintele Moldova Agroindbank, cea mai mare banca din tara a demisionat. Consiliul Bancii urmeaza sa examineze cererea de demisie.

Cu implicatii in Romania: cel mai mare caz de insolventa din Austria

Compania austriaca de constructii Alpine Holding, cu contracte si in Romania, a declansat cel mai mare caz de insolventa produs in Austria dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, incercarile de a atrage noi fonduri esuand saptamana aceasta, transmite.

Brasov, Bucuresti Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Brasov, Bucuresti, Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA in Bucuresti: Investitia Lufkin in Romania este cea mai mare investitie din istoria companiei

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA in Bucuresti, Duane C. Butcher, a declarat miercuri, cu ocazia deschiderii fabricii de utilaj petrolier Lufkin din comuna Aricestii Rahtivani, judetul Prahova, ca investitia pe care Lufkin Industries a facut-o in Romania este cea mai mare din istoria companiei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Ambasada SUA in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )