Libnet.ro
UNICEF

17:00

Novak Djokovic, in finala de la Indian Wells

Antena3 Antena3,
Novak Djokovic, in finala de la Indian Wells

Tenismanul sarb Novak Djokovic, liderul mondial, l-a invins, sambata, cu scorul de 6-2, 6-3, pe britanicul Andy Murray, locul 4 ATP, si s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells, dotat cu premii totale. continuă pe Antena3

Simona Halep, in finala Indian Wells cu Jelena Jankovici. Cum arata parcursul celor doua tenismene

Simona Halep a ajuns in finala Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea partidei directe din semifinale, ca urmare a unei accidentari. In finala, Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe Jelena Jankovici, locul 21 WTA. Iata cum arata.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cum a comentat ea abandonul Serenei: Nu sunt nici fericita, nici trista

Simona Halep va juca duminica in finala Indian Wells, in care a ajuns fara sa joace. Liderul american Serena Williams a declarat forfait din cauza unei accidentari la genunchi.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cand va avea loc meciul cu Jelena Jankovici

Simona Halep s-a calificat in finala Indian Wells, dupa ce Serena Williams a abandonat partida dinainte de a incepe. Simona va juca impotriva Jelenei Jankovici si porneste cu doua avantaje mari.

Cine este Jelena Jankovici, adversara Simonei Halep in finala Indian Wells

Prima semifinala disputata la Indian Wells le-a adus fata in fata pe sarboaica Jelena Jankovici 21 WTA) si nemtoaica Sabine Lisicki 30 WTA), cea dintai impunandu-se dupa trei seturi, cu 3-6, 6-3, 6-1.

Simona Halep, in finala la Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea semifinalei. Adversara romancei va fi Jelena Jankovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a ajuns in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras inaintea partidei directe, din semifinale, din cauza unei accidentari la genunchiul drept, a anuntat WTA. Adversara romancei va fi Jelena Jankovic, sarboaica invingand-o in cealalta semifinala pe Sabine Lisicki Germania) cu 3-6, 6-3, 6-1.

Simona Halep - Serena Williams. Romanca, direct in finala de la Indian Wells, dupa ce liderul american s-a retras

Simona Halep - Serena Williams era una dintre cele doua semifinale de la Indian Wells, programata in noaptea dintre vineri si sambata, nu mai devreme de 05. La scurt timp de la aceasta ora a fost anuntata retragerea americancei, inainte de inceperea partidei.

Tenismanul Florin Mergea, eliminat in sferturi de finala la Indian Wells

Tenismanul Florin Mrgea a ratat ieri calificarea in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA) in care a jucat alaturi de britanicul Dominic Inglot. intrecerea este dotata cu premii.

Novak Djokovici si Roger Federer se vor intalni in finala de la Indian Wells

Jucatorul de tenis Novak Djokovici numarul 1 ATP) l-a invins, sambata, in doua seturi, 6-2, 6-3, pe Andy Murray, locul 4 ATP, si s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells unde il va intalni pe elvetianul Roger Federer.

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Indian Wells

Tenismanul elvetian Roger Federer l-a invins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Indian Wells, turneu cu premii in valoare de 5. 235 de dolari, informeaza.

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Indian Wells

Tenismanul elvetian Roger Federer l-a invins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Indian Wells, turneu cu premii in valoare de 5. 235 de dolari, informeaza Associated.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )