Libnet.ro
UNICEF

16:01

Nuclearelectrica estimeaza un profit cu 254% mai mare fata de buget

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nuclearelectrica estimeaza un profit cu 254% mai mare fata de buget

Conducerea Nuclearelectrica SNN) estimeaza ca va inregistra un profit net de 98,99 milioane de lei, la finalul acestui an, cu 254,8% mai mare decat cel preconizat prin Bugetul de Venituri si Cheltuieli, aprobat de actionari, in luna iulie, reiese dintr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Nuclearelectrica estimeaza un profit net de aproape 99 milioane lei

Producatorul de energie Nuclearelectrica simbol: SNN) estimeaza, pentru acest an, un profit net de 98,998 milioane lei, cu 254,8% mai mare decat cel prognozat in Bugetul de Venituri si Cheltuieli BVC) aprobat la sfarsitul lunii iulie, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

, profit comercial cu 5,2% mai mare in primul semestru

Producatorul auto a incheiat primul semestru din acest an cu rezultate-record: venituri de 1348,6 milioane euro in crestere cu 14,5% fata de primul semestru din 2013) si un profit comercial de 185 milioane de euro mai mare cu 5,2% decat in S1 2013), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Miele, cifra de afaceri cu 2,2% mai mare in anul fiscal 2013-2014

Producatorul de echipamente electrocasnice Miele raporteaza o cifra de afaceri de 3,22 miliarde euro pentru anul fiscal 2013/2014, incheiat la 30 iunie 2014, in crestere cu 2,2% fata de anul fiscal anterior, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce! A cumparat 30 de masini pe 20 de milioane dolari, in 5 minute

Un om de afaceri din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls-Royce. A cheltuit o avere pe 30 de masini. Stephen Hung din Hong Kong se poate lauda acum cu cea mai valoroasa flota de masini din.

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce: 30 de masini in valoare de 20 milioane dolari

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda de flote din istoria Rolls Royce, urmand sa plateasca 20 de milioane dolari pentru 30 de masini care vor plimba oaspetii unui hotel din Macao. Doua dintre masini vor fi cele mai scumpe Phantom-uri comandate vreodata, urmand sa aiba si portiuni placate cu aur. Hotelul este in capitala mondiala a jocurilor de noroc: Macao.

[P] Alibaba, cea mai mare listare la bursa din istorie? Cum poti deveni actionar

Listarea pe Bursa de la New York a retailerului asiatic online Alibaba are toate argumentele pentru a stabili un nou record, putand fi cea mai mare listare din istorie. Estimata la peste 160 mld. USD, compania a atras atentia investitorilor romani in cautare de noi oportunitati pentru plasarea banilor. Merita sa cumperi?Citeste in articol opinia analistilor casei de brokeraj Tradeville .

FOTO Cea mai mare si moderna piata din zona Moldovei s-a deschis la Vaslui

Mii de vasluieni au participat astazi la deschiderea Pietei Centrale din Vaslui, considerata cea mai mare si moderna piata agroalimentara din zona Moldovei, care se intinde pe o suprafata de 4. 800 de metri patrati.

Romania la inaltime: Valea Ozanei si Manastirea Neamt, cel mai mare si mai vechi asezamant monahal din Moldova

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate.

Sarea nu are nicio legatura cu hipertensiunea arteriala. Zaharul este cel mai mare dusman

Zaharul este mult mai periculos decat sarea in ceea ce priveste riscul de boli cardiovasculare, potrivit unui studiu al cercetatorilor americani, care sustin ca nivelul ridicat al acestuia in sange afecteaza .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )