Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numar record de migranti ajunsi la frontierele UE in luna iulie

Hotnews Hotnews,
 Numar record de migranti ajunsi la frontierele UE in luna iulie

Numarul migrantilor ajunsi la frontierele Uniunii Europene s-a triplat in luna iulie, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, la 107. 500 de persoane, a anuntat marti agentia Frontex, conform AFP. continuă pe Hotnews

Numar record de imigranti la granitele UE

Numarul imigrantilor care au ajuns la granitele Uniunii Europene s-a triplat in luna iulie fata de aceeasi luna a anului trecut, numarul acestora ajungand la 107. 500, a anuntat marti Agentia europeana.

Windows 10 inregistreaza un numar record de instalari

Stim deja ca rata de adoptie a Windows 10 a fost extrem de rapida. Se pare ca, in ciuda micilor lipsuri si probleme, sistemul de operare a ajuns sa fie instalat pe mai mult de 50 de milioane de desktop-uri si tablete. Datele StatCounter arata ca, pe plan mondial, cel mai nou sistem de operare [] Windows 10 inregistreaza un numar record de instalari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ucraina: Numar record de bombardamente si trei civili ucisi in ultimele 24 de ore

Trei civili au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei unde autoritatile au denuntat un numar record de bombardamente in pofida armistitiului in vigoare.

Loteria bonurilor fiscale, extragerea pentru luna iulie: Sunt castigatoare bonurile de 364 lei din data de 23 iulie

Duminica a avut loc a doua extragere lunara a Loteriei bonurilor fiscale, aferenta bonurilor din perioada 1-31 iulie, in studioul TV al Loteriei Romane, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei, pentru maxim 100 de castigatori, care vor fi desemnati in urma altei extrageri daca se depaseste numarul. , transmite Mediafax.

SIF Transilvania a raportat un profit de 49,67 milioane lei, dupa luna iulie

SIF3 Transilvania a raportat un profit de 49,67 milioane de lei, la finalul lunii iulie, cu 5,14 milioane de lei mai mare fata de cel din primul semestru, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )