Libnet.ro
UNICEF

15:15

Numele lui Victor Ponta si a lui Crin Antonescu, vehiculate in dosarul Hertanu-Semcu

B1 B1,
Numele lui Victor Ponta si a lui Crin Antonescu, vehiculate in dosarul Hertanu-Semcu

Directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu a fost retinut de procurorii anticoruptie de la Ploiesti pentru trafic de influenta. Dupa ore bune de audieri, Semcu nu a recunoscut niciuna dintre acuzele pe. continuă pe B1

Numele lui Victor Ponta, Tariceanu si Crin Antonescu apar in stenogramele dintr-un dosar de coruptie din Prahova

Numele premierului Victor Ponta si ale fostului lider PNL Crin Antonescu au fost invocate de Adrian Semcu, retinut de DNA intr-un dosar de coruptie din Prahova, intr-o convorbire inregistrata de procurori si prezentata in referatul de arestare preventiva. In interceptari, Semcu relateaza o convorbire din 2011 cu Crin Antonescu, care ar fi invocat o discutie cu Victor Ponta despre contractul pe care firma cumnatului sau trebuia sa il castige in Prahova. Numele lui Tariceanu este invocat direct de procurori, care scriu despre un alt personaj implicat in dosar, retinut si el, ca este trimisul special al lui Calin Popescu Tariceanu.

PSD sare in apararea lui Ponta, dupa interceptarile din dosarul cumnatului premierului

Stenogramele interceptarilor dintr-un dosar de coruptie din Prahova in care apare si numele lui Victor Ponta, dar si cel al lui Crin Antonescu nu au legatura cu premierul, sunt discutii intre fostul presedinte al CJ Prahova, Adrian Semcu si Crin Antonescu in legatura cu desemnarea candidatilor USL la alegerile din 2012, a subliniat senatorul PSD, Daniel Savu.

PONTA, bomba din dosarul de la Prahova Hertanu-Ghita-Cosma

Numele lui Victor Ponta si Crin Antonescu apar intr-o serie de interceptari din dosarul de coruptie al lui Iulian Hertanu, arestat preventiv pentru fraudarea de fonduri europene la Comarnic-Prahova, dosar in care au mai fost inculpati deputatul PSD Sebastian Ghita, fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, si deputatul PSD Vlad Cosma.

Bomba din dosarul de la Prahova Hertanu-Ghita-Cosma

Numele lui Victor Ponta si Crin Antonescu apar intr-o serie de interceptari din dosarul de coruptie al lui Iulian Hertanu, arestat preventiv pentru fraudarea de fonduri europene la Comarnic-Prahova, dosar in care au mai fost inculpati deputatul PSD Sebastian Ghita, fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, si deputatul PSD Vlad Cosma.

Senatorul PSD Daniel Savu: Stenogramele de pe piata nu au legatura cu premierul Ponta. Semcu si Antonescu vorbesc despre desemnarea candidatilor USL pentru alegerile locale din 2012

Senatorul PSD Daniel Savu afirma, referitor la stenogramele dintr-un dosar de coruptie din Prahova in care apar numele lui Victor Ponta si Crin Antonescu, ca acestea nu au legatura cu premierul Ponta si ca sunt discutii intre Semcu si Crin, probabil, dar sunt despre pregatirea si desemnarea candidatilor USL pentru alegerile locale din 2012.

Elena Udrea: Victor Ponta, prea arogant si prea tafnos pentru a intelege rolul pe care ar fi trebuit sa-l joace

Elena Udrea a declarat, luni, la iesirea din sediul ICCJ, unde este judecata in dosarul Gala Bute, referitor la dosarul penal deschis pe numele premierului, ca Victor Ponta este prea arogant si prea tafnos pentru a intelege.

Tariceanu, despre dosarul lui Victor Ponta: Lucrurile acestea pot duce pe foarte multi la concluzia ca este o incercare de lovitura de stat

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca problemele pe care le are Victor Ponta cu Justitia pot duce pe foarte multi oameni la concluzia ca este o incercare de lovitura de stat.

Zi importanta pentru Victor Ponta. Dosarul premierului, pe masa Comisiei juridice

Este o zi importanta pentru premierul Victor Ponta, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca il cerceteaza intr-un dosar de fals, evaziune fiscala si spalare de bani. in aceasta dimineata,.

FOTO. Titlurile din presa straina despre Victor Ponta si scutul din jurul sau in fata justitiei

Premierul Victor Ponta a atras atentia presei straine dupa ce procurorii l-au acuzat, vineri, ca a falsificat documente pentru a-si justifica veniturile pe cand era avocat. Numele premierului roman a aparut in titluri ale publicatiilor The Guardian, Liberation, Spiegel.

Victor Ponta a ajuns in Camera Deputatilor, unde se va da un vot cu privire la cererea DNA de inceperea urmaririi penale in cazul sau

Premierul Victor Ponta a ajuns in plenul Camerei Deputatilor, unde se va vota cererea DNA de urmarire penala pe numele sau, pentru conflict de interese, informeaza B1 TV. La sosirea la Palatul Parlamentului,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )