Libnet.ro
UNICEF

10:31

Numerele trase la LOTO. Report de peste 20 de milioane de lei la Loto6/49

Adevărul Adevărul,
Numerele trase la LOTO. Report de peste 20 de milioane de lei la Loto6/49

Joi, 1 octombrie 2015, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La tragerilelotode duminica, 27 septembrie, Loteria Romana a acordat 25. 208 castiguri in valoare totala de 1. 670 lei. continuă pe Adevărul

Bugetul Ministerului Muncii, marit cu peste patru milioane de lei. Care este motivul

Bugetul Ministerului Muncii a fost suplimentat de Guvern cu 4,29 milioane lei, pentru plata anticipata a unor titluri executorii pentru angajatii din Minister si ai institutiilor din subordine.

CJ cere insolventa stadionului Cluj Arena pentru impozite neplatite de 12 milioane lei la Primarie

Consiliul Judetean Cluj cere insolventa Cluj Arena pentru datorii de peste 12 milioane lei, provenite din neplata unor impozite catre Primarie, seful CJ, Mihai Seplecan, declarand ca daca se intra in faliment, se sterge datoria, iar.

Peste opt milioane de oameni s-au uitat la el pe Facebook

Un magarus intr-un hamac. Nimic mai mult, nimic mai putin. Acest material video a fost urmarit de peste 8 milioane de oameni pe Facebook. Voua va place?functiond, s, id) { var js, fjs =.

RECORD. Peste 13 milioane de telefoane iPhone 6S si 6S Plus, vandute in trei zile

In primul weekend dupa lansarea a noilor versiuni ale telefoanelor iPhone, Apple a vandut peste 13 milioane de exemplare de iPhone 6S si 6S Plus, depasind recordul inregistrat dupa ce a pus in vanzare precedentele versiuni.

Secretariatul General al Guvernului cumpara 120 de PC-uri si laptop-uri cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro preinstalat/Statul cere in justitie suspendarea platii a 100 milioane de lei pentru licente Microsoft, invocand nereguli contractuale

Secretariatul General al Guvernului SGG) a demarat o licitatie publica pentru achizitia a 90 de PC-uri si 30 de laptop-uri pe care sa fie preinstalat sistemul de operare al Microsoft - Windows 10 Pro sau echivalent, precum si echipamente de tip server, firewall si peste 500 de licente, contract cu o valoare estimata cu TVA la peste 1,7 milioane lei peste 380. 000 de euro), finantat din fonduri bugetare, potrivit unui anunt publicat, sambata, in Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). Amintim ca in luna decembrie 2014, Ministerul pentru Societatea Informationala a cerut in instanta suspendarea platii a 100 milioane de lei pentru licente Microsoft, invocand nereguli contractuale.

CNADNR a cerut sprijinul Consiliului Superior al Magistraturii in procesul cu Astra Asigurari de la care are de recuperat aproape 95 milioane de lei

Compania Nationala de Drumuri CNADNR) a anuntat joi ca a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii CSM) 'avand in vedere anumite temeri ca procesul n. a cu Astra Asigurari) sa nu se desfasoare in conditii de legalitate si in conformitate cu prevederile legale'. 'Am solicitat sprijinul acestei institutii considerand ca, este de datoria acestui for sa reactioneze in acest caz in baza prerogativelor conferite de lege in acest sens, pentru a evita incurajarea celor responsabili de savarsirea prejudiciului de a profita de pasivitatea institutiilor statului care ar trebui sa sustina eforturile noastre de reintregire a Bugetului de Stat cu suma de cca. 20 milioane de euro', spune CNADNR. Amintim ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis in principiu marti, 29 septembrie, recursul facut de Astra Asigurari in litigiul cu CNADNR.

Amenzi de peste 20.000 euro pentru dealerii care aduc masini VW afectate de scandal

Dealerii Volkswagen care vand masini germane in Romania pot primi amenzi de pana la 100. 000 de lei pentru ca au adus pe piata un produs neconform cu standardele, a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC),.

Astra ar putea scapa de o parte din datorii: Inalta Curte i-a admis in principiu recursul in litigiul cu CNADNR, care vizeaza o potentiala obligatie de plata de 95 milioane de lei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis in principiu marti, 29 septembrie, recursul facut de Astra Asigurari in litigiul cu CNADNR, care vizeaza o potentiala obligatie de plata de 95 milioane lei pentru societatea controlata de omul de afaceri Dan Adamescu. Inalta Curte a mai stabilit ca termen pentru solutionarea recursului, data de 9 februarie 2016. Astra, impotriva careia ASF a cerut in instanta, in aceasta luna, deschiderea procedurii falimentului, ar trebui sa achite catre CNADNR suma de 93,93 milioane de lei in baza unei polite emise in favoarea Romstrade, companie aflata in insolventa, pentru realizarea unui tronson de autostrada. In plus, Astra mai are de platit si cheltuieli de judecata, astfel ca datoria totala catre CNADNR se ridica la aproximativ 95 milioane de lei.

Dan Ostahie, despre eMag: Este foarte curios cum au facut pierderi de peste 10 milioane de euro fara magazine fizice [VIDEO]

Este foarte curios cum eMag, cel mai mare retailer online din Romania, a inregistrat pierderi de 10 milioane de euro anul trecut, avand in vedere ca acesta nu detine si o retea de magazine fizice, a declarat Dan Ostahie, fondator si presedinte al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )