Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nunta amanata din cauza succesului unui serial

Antena3 Antena3,
Nunta amanata din cauza succesului unui serial

Urma sa faca nunta in acest an, dar s-a vazut nevoita sa isi amane planurile, din cauza ca serialul in care joaca, Orange Is The New Black se bucura de mare succes. continuă pe Antena3

Haga: 34 de oameni au fost arestati din cauza violentelor de pe strazi care au loc din cauza mortii unui barbat de culoare aflat in custodia politiei

34 de oameni au fost arestati la Haga, dupa a treia noapte la rand cu violente pe strazile orasului, informeaza B1 TV. Oamenii au aruncat cu sticle si pietre catre fortele de ordine, care au raspuns cu gaze.

Turcia: Noua masini au fost avariate din cauza unui pescarus care voia sa traverseze autostrada (VIDEO)

Un pescarus le-a dat serioase batai de cap soferilor din Turcia, unde noua masini au fost avariate, intr-un accident in lant produs pe o autostrada, din cauza pescarusului care voia sa traverseze,.

Canicula face primele victime in tara. Cinci persoane au lesinat pe strada din cauza caldurii

Cinci persoane din judetul Timis, intre care si o tanara de 22 de ani, au solicitat ajutorul ambulantei dupa ce li s-a facut rau pe strada din cauza caniculei, fiind deschise patru puncte de prim-ajutor in.

BNR a facut investigatii, dupa ce BCR a suspendat tranzactiile online interbancare in weekend, din cauza situatiei din Grecia

Banca Nationala a Romaniei face investigatii, dupa ce BCR ar fi suspendat tranzactiile online interbancare in weekend, din cauza situatiei din Grecia. BNR ancheteaza acum modul in care s-a luat aceasta decizie.

Baia Mare: Trei barbati au fost raniti dupa ce schela pe care se aflau s-a rasturnat din cauza vantului puternic (VIDEO)

Accident grav de munca la Baia Mare, trei barbati au fost raniti, dintre care unul este in stare grava, dupa ce schela pe care lucrau la inaltime s-a rasturnat din cauza vantului puternic, informeaza B1 TV.

Circulatie blocata pe magistrala feroviara 300, in judetul Alba, din cauza unui tren de marfa care a deraiat

Circulatia feroviara pe magistrala 300, intre localitatile Cistei si Blaj, din judetul Alba, este blocata, dupa ce un tren de marfa care transporta piese auto a deraiat din cauze care nu au fost inca stabilite, fara a fi inregistrate victime sau pagube materiale importante.

Locuitorii din Baile Tusnad, terorizati de ursi. Oamenii se baricadeaza in case din cauza animalelor salbatice

Locuitorii din Baile Tusnad se baricadeaza in case din cauza ursilor, care le distrug magazinele si le golesc de ciocolata si cozonac secuiesc. Ursoaicele si puii coboara din padure in cele mai populate zone.

SUA: 14 persoane au fost ranite din cauza unei poze de grup dupa ce o platforma s-a prabusit pe o plaja (VIDEO)

Paisprezece persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa prabusirea unei platforme pe o plaja din statul american Carolina de Nord. Circa 20 de persoane se adunasera pentru o fotografie de grup, de 4 .

Universitatea Cluj cere retrogradarea ASA Targu Mures din cauza scandalului de coruptie in urma caruia fostul sef al arbitrilor, Vasile Avram, a fost condamnat

Situatie exploziva in fotbalul romanesc, una dintre echipele tarii noastre care participa in Cupele Europene ar putea fi eliminata din Europa League, informeaza B1 TV. Este vorba despre vicecampioana Romaniei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )