Libnet.ro
UNICEF

07:30

Oana Lis, anunt naucitor despre starea de sanatate a lui Viorel Lis: Din pacate, acum doua zile...

Antena3 Antena3,
Oana Lis, anunt naucitor despre starea de sanatate a lui Viorel Lis: Din pacate, acum doua zile...

Fostul primar al Capitalei Viorel Lis are serioase probleme de sanatate. Oana Lis a vorbit la Antena Stars despre starea de sanatate a sotului ei. M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de. continuă pe Antena3

RAMAS BUN, Viorel! Din pacate anuntul TRIST a fost facut chiar de Oana Lis, in lacrimi: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a socatpe toata lumea cu o dezvaluire incendiara, vorbind despre ganduri negre si sinucidere! intr-o emisiune TV, sotia fostului primar al Capitalei a recunoscut ca a trecut prin momente.

Oana Lis in STARE DE SOC! Gata! Fostul edil tocmai a...

Oana Lis a tras o sperietura grava, dupa ce fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a cazut, a dat cu capul de perete si si-a pierdut cunostinta. Oana Lis a povestit tot incidentul la o emisiune de.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis ar fi flirtat cu mai multi barbati insurati, si mai mult decat atat, una dintre sotiile acestora a descoperit mesajele deocheate pe care si le trimiteau cei doi. Sotia fostului edil al Capitalei.

Mick Schumacher refuza sa vorbeasca despre starea tatalui sau

Cel mai bun prieten al lui Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a dezvaluit faptul ca tanarul pilot nu vorbeste niciodata despre starea de sanatate a tatalui sau. intr-un interviu acordat pentru Mirror, Nicklas Nielsen a declarat ca acest subiect este inchis pentru Mick Schumacher.

Informatii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Din pacate

Florin Busuioc a declarat ca isi aminteste ce s-a intamplat in ziua cand i s-a facut rau si a facut infarct la sfarsitul piesei de teatru, pe scena din Craiova. Din pacate, acesta inca se afla in.

Ce spune fiul lui Michael Schumacher despre starea tatalui lui

Michael Schumacher a suferit acum aproape cinci ani un acident la ski, in timp ce se afla intr-o vacanta in Alpi. De atunci, starea in care se afla Shumacher ramane un mister chiar si pentru cei mai apropiati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )