Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oana Roman, la SAPA DE LEMN! VILOAIA de sute de mii de euro A RUINAT-O: A ajuns sa-si VANDA rochiile din garderoba! Cat cere pe ele (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Oana Roman, la SAPA DE LEMN! VILOAIA de sute de mii de euro A RUINAT-O: A ajuns sa-si VANDA rochiile din garderoba! Cat cere pe ele (GALERIE FOTO)

Oana Roman, ajunsa acum la 43 de ani, arata mai bine ca niciodata, reusind sa dea jos 8 kilograme, in urma unor tratamente la o clinica din Pitesti. VEZI AICI GALERIA FOTO Noua silueta, dar si datoriile. continuă pe B1

Unde locuieste Marius Elisei dupa despartirea de Oana Roman, in timp ce ea sta in vila de 160.000 de euro. Putini se asteptau la asta

Marius Elisei si Oana Roman nu mai formeaza un cuplu, dar inainte de Sarbatorile de iarna din acest an, ambii s-au asigurat ca fetita lor, Isabela, are parte de momente in familie. Vedeta le-a aratat tuturor ca a impodobit bradul, cu cateva zile in urma, dupa ce s-a pozat alaturi de micuta intr-un cadru de .

Jafuri de sute de mii de euro comise la pont in vile de lux. Unul din cei doi hoti era si proxenet

Doi barbati din Pitesti au fost trimisi in judecata dupa ce au spart nu mai putin de 14 vile din oras. Unul dintre cei doi hoti va fi si judecat si pentru proxenetism, santaj si lipsire de libertate, dupa ce si-a pus prietena sa se prostitueze la Viena.

NU MAI ARE LIMITE! Oana Roman, IPOSTAZE DEOCHEATE: A fost surprinsa doar in LENJERIE INTIMA, in PAT! Cu cine isi FACE DE CAP dupa despartirea de sot (GALERIE FOTO)

Oana Roman a facut furori pe internet cu cateva imagini in care apare in ipostaze incendiare. VEZI AICI GALERIA FOTO Fiica lui Petre Roman a declansat o adevarata isterie in mediul online dupa ce a pozat d.

Prima fotografie cu Marius Elisei si fetita lui, dupa despartirea de Oana Roman. Ce se observa la micuta Isabela

Oana Roman a anuntat in cursul saptamanii trecute despartirea de sotul ei. Dupa cum a auntat, singura constanta in viata lor va fi Isa. Cei doi au decis ca micuta sa nu simta niciodata lipsa vreunuia dintre ei, asa ca indiferent de relatia lor de cuplu, ea va simti iubirea lor si ii va avea .

E OFICIAL! Oana Roman a fost PARASITA de Marius Elisei! Vezi CINE l-a RAPIT din caminul conjugal

Separarea dintre Oana Roman si Marius Elisei a socat lumea mondena! APOCALIPSA VINE DE CRACIUN! MARIA GHIORGHIU ANUNTA URGIA: PESTE 20. 000 DE MORTI! E SOC SI GROAZA Chiar daca isi vor petrece.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )