Libnet.ro
UNICEF

17:15

Obama si Putin au discutat la telefon. Concluzia: Criza din Ucraina nu este in interesul SUA si Rusiei

Adevărul Adevărul,
Obama si Putin au discutat la telefon. Concluzia: Criza din Ucraina nu este in interesul SUA si Rusiei

Actuala situatie din Ucraina nu este nici in interesul Rusiei, nici in interesul Statelor Unite, au convenit vineri presedintii Vladimir Putin si Barack Obama, intr-o conversatie telefonica, anunta Kremlinul, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Obama si Putin au discutat la telefon. Concluzia: Criza din Ucraina nu este in interesul SUA si al Rusiei

Actuala situatie din Ucraina nu este nici in interesul Rusiei, nici in interesul Statelor Unite, au convenit vineri presedintii Vladimir Putin si Barack Obama, intr-o conversatie telefonica, anunta Kremlinul, potrivit AFP.

Discutie Obama-Putin: Criza din Ucraina nu este in interesul SUA si Rusiei

Presedintii Barack Obama si Vladimir Putin au convenit, intr-o discutie telefonica, ca actuala situatie din Ucraina nu este nici in interesul Rusiei, nici in interesul Statelor Unite, anunta Kremlinul, potrivit AFP, relateaza Mediafax.

Criza din Ucraina: 14 persoane, dintre care 10 soldati ucraineni, au murit intr-o ambuscada in estul tarii

Paisprezece persoane, printre care cel putin 10 soldati ucraineni, au murit in noaptea de joi spre vineri in luptele dintre fortele ucrainene si separatisti la Sahtarsk, in estul Ucrainei, au declarat surse pentru AFP.

UPDATE Criza din Ucraina: Parlamentul respinge demisia premierului Iatseniuk, Rusia desfasoara manevre militare in sudul tarii

Parlamentul ucrainean a respins joi demisia premierului Arseni Iatseniuk, evitand o noua criza politica, in timp ce Rusia a lansat noi exercitii militare in sudul tarii, care implica inclusiv rachete sol-aer S-300, inclusiv la granita cu Ucraina, starnind din nou ingrijorarea Kievului, care a cerut explicatii, scrie AFP. Parlamentul ucrainean a aprobat un proiect privind introducerea temporara a unui impozit militar de 1,5 la suta din venit, pentru finantarea fortelor armate.

Obama si Putin au discutat telefonic: Cei doi au concluzionat ca situatia din Ucraina nu este in interesul niciunui stat

Situatia tensionata din Ucraina nu este nici in interesul Rusiei, nici in interesulSUA, au concluzionat, vineri, in urma unei convorbiri telefonice, presedintii Vladimir Putin si Barack Obama.

Crimeea pentru gaze: Angela Merkel si Vladimir Putin negociaza in secret un acord care sa puna capat crizei din Ucraina - The Independent, surse

Germania si Rusia negociaza un plan secret pentru a solutiona pasnic criza din Ucraina, scrie cotidianul britanic The Independent. Citand surse apropiate acestor negocieri, planul discutat de Angela Merkel si Vladimir Putin urmareste stabilizarea granitelor Ucrainei si furnizarea de ajutor financiar pentru aceasta tara dar si recunoasterea independentei si anexarii Crimeei de catre Rusia.

Separatistii prorusi din Ucraina, asediati de armata, vor sa-si infiinteze propriul sistem bancar

Separatistii prorusi din Ucraina si-au anuntat intentia ca, in termen de doua luni, sa doteze autoproclamata Republica Donetk cu un sistem bancar independent si, in viitor, chiar cu propria moneda, relateaza Mediafax , care citeaza AFP.

Rusia interzice importurile de soia din Ucraina si ar putea impune restrictii asupra fructelor din Grecia si carnii de pasare din SUA

Rusia a interzis importurile de soia din Ucraina si ar putea impune restrictii si asupra fructelor din Grecia si a carnii de pasare din SUA saptamana viitoare, au informat joi agentiile de presa ruse, citate de Reuters.

Rusia suspenda importurile de sucuri din Ucraina

Rusia suspenda importurile de sucuri din Ucraina, in urma unui anunt facut de Agentia rusa pentru Protectia Consumatorilor Rospotrebnadzor), relateaza Irat-Tass, in pagina electronica.

Rusia interzice importurile de sucuri din Ucraina

Agentia rusa pentru Protectia Consumatorilor Rospotrebnadzor) a anuntat astazi ca a interzis, pe 29 iulie, importurile de sucuri din Ucraina, inclusiv alimentele pentru bebelusi, invocand faptul ca acestea nu respecta reglementarile in domeniu, informeaza agentia Itar-Tass.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )