Libnet.ro
UNICEF

08:00

Obama: SUA au subestimat amenintarea reprezentata de gruparea Stat Islamic

România Liberă România Liberă,
Obama: SUA au subestimat amenintarea reprezentata de gruparea Stat Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a recunoscut duminica faptul ca Statele Unite au subestimat in ce masura haosul din Siria ar putea oferi un teren propice pentru aparitia unor grupari jihadiste periculoase precum Stat Islamic SI), relateaza AFP, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Barack Obama recunoaste ca SUA au subestimat amenintarea reprezentata de gruparea Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a declarat recent ca Statele Unite au subestimat amenintarea reprezentata de gruparea jihadista Statul Islamic, informeaza CBS News.

SUA si aliatii sai arabi au bombrdat mai multe rafinarii controlate de gruparea Stat Islamic

Statele Unite, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite au bombardat, miercuri seara, 12 rafinarii controlate de gruparea Stat Islamic estul Siriei, informeaza AFP, citata de Mediafax. Armata americana a efectuat .

Presedinta Lituaniei compara Rusia lui Vladimir Putin cu gruparea Stat Islamic

Presedinta lituaniana, Dalia Grybauskaite, a comparat politica promovata de Rusia lui Vladimir Putin cu metodele teroriste ale gruparii Stat Islamic SI), intr-un interviu pentru cotidianul american The Washington.

Presedinta lituaniana Dalia Grybauskaite a comparat Rusia lui Putin cu gruparea Stat Islamic

Politica Rusiei lui Vladimir Putin a fost comparata cu metodele teroriste ale Statului Islamic de catre presedinta Lituaniei, Dalia Grybauskaite, potrivit The Washington Post. Absenta unui leadership.

Peste 3000 de cetateni europeni s-au alaturat gruparii Stat Islamic

Coordonatorul Uniunii Europene impotriva terorismului, Gilles de Kerchove, a declarat ca numarul cetateilor europenilor care s-au alaturat combatantilor din gruparea Stat Islamic in Siria si in Irak a crescut la peste 3.

Gruparea terorista Stat Islamic pregateste atentate in Paris si New York

Premierul Irakului, Haider al-Abadi, a anuntat ca gruparea terorista Stat Islamic a elaborat un plan care prevede comiterea de atacuri teroriste la sistemele de metrou din Paris si New York. Astazi, in timp ce.

Sanctiuni din partea SUA pentru intermediarii Stat Islamic sau Al-Qaida

O companie acuzate ca faciliteaza trimiterea de combatanti organizatiilor teroriste precum Stat Islamic, Al-Qaida si Frontul al-Nusra a fost adaugata, alaturi de inca 11 persoane, pe lista neagra a SUA.

Raidurile aeriene contra gruparii teroriste Stat Islamic, aprobate de Parlamentul britanic

Parlamentarii britanici au aprobat, vineri, motiunea Guvernului David Cameron care prevede efectuarea de raiduri in Irak, impotriva grupului terorist Stat Islamic. Votul oficializeaza asocierea.

Premierul Irakului avertizeaza: Stat Islamic pregateste ATENTATE la metrourile din Paris si New York

Premierul Irakului, Haider al-Abadi, a declarat ca teroristii din Stat Islamic in Irak si Levant SIIL) au elaborat un plan care prevede comiterea de atacuri teroriste la sistemele de metrou din Paris si New York, relateaza New York Daily News, potrivit Mediafax.

Japonia va sustine lupta impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic prin mijloace non-militare

Japonia sustine lupta impotriva Statului Islamic, care reprezinta o importanta amenintare pentru securitatea nationala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )