Libnet.ro
UNICEF

06:00

SUA si aliatii sai arabi au bombrdat mai multe rafinarii controlate de gruparea Stat Islamic

Antena3 Antena3,
SUA si aliatii sai arabi au bombrdat mai multe rafinarii controlate de gruparea Stat Islamic

Statele Unite, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite au bombardat, miercuri seara, 12 rafinarii controlate de gruparea Stat Islamic estul Siriei, informeaza AFP, citata de Mediafax. Armata americana a efectuat . continuă pe Antena3

Peste 20.000 de locuri de munca, disponibile joi in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

Peste 20. 000 de locuri de munca sunt disponibile, joi, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe locuri de munca se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi, A .

Telekom Romania face angajari in mai multe orase din tara

Reprezentantii companiei Telekom, rezultata in urma unui proces de rebranding comun al Cosmote Romania si Romtelecom, fac in urmatoarea perioada angajari in mai multe orase din tara.

Terenurile agricole din judetele Timis, Vaslui si Arad au inregistrat cele mai multe oferte de vanzare

Terenurile agricole din judetele Timis, Vaslui si Arad au inregistrat cele mai multe oferte de vanzare de la inceputul anului si pana in prezent, iar suprafata cea mai mare de teren pentru care s-a depus o oferta de vanzare-cumparare este de aproape 74 de hectare, potrivit datelor furnizate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), citate de Agerpres.

Mai multe rochii care au apartinut printesei Diana vor fi scoase la licitatie in California

Mai multe rochii ale printesei Diana vor fi scoase la licitatie, pe 5 decembrie, la 17 ani dupa moartea acesteia, informeazaMediafax. Evenimentul va avea loc in Beverly Hills, California, urmand sa fie licit.

Mai multe rochii ale printesei Diana vor fi scoase la licitatie

Mai multe rochii care au apartinut printesei Diana vor fi scoase la licitatie, pe 5 decembrie, in cadrul unui eveniment organizat in Beverly Hills, California, informeaza Mediafax.

A NINS la Balea Lac. Cod galben de ploi si vreme rea pentru mai multe judete

Temperaturile au scazut foarte mult, marti, in aproape toata tara, iar la Balea Lac a cazut deja prima ninsoare. Meteorologii au avertizat ca e posibil ca, la altitudini mari, sa cada ninsori. Pentru marti, meteorologii au emis cod galben de vreme rea pentru mai multe judete.

Titlu doctor Honoris Causa pentru George Maior. Tot mai multe aparitii publice ale directorului SRI

Directorul SRI, George Maior, va fi prezent zilele viitoare la Timisoara, unde Universitatea de Vest ii va decerna titlul de Doctor Honoris Causa, anunta publicatia Timpolis. Potrivit site-ului Universitatii, ceremonia este programata saptamana viitoare, pentru data de 3 octombrie. Evenimentul are loc pe fondul unor aparitii tot mai dese ale sefului SRI in spatiul public. Numai in luna septembrie, Maior a acordat doua interviuri, unul la Mediafax, altul la televiziunea publica, dupa ce anul acesta a avut iesiri publice aproape lunare, nespecific pentru un sef de servicii secrete. HotNews. ro a publicat ieri un articol despre Planurile de putere ale lui Victor Ponta: Scenariul cel mai vehiculat e George Maior premier, Valeriu Zgonea presedintele PSD, Gabriel Oprea interimar pe durata campaniei. Ce se intampla cu Liviu Dragnea .

Perchezitii in Teleorman, Giurgiu si Ilfov. Mai multi apropiati ai vicepremierului Liviu Dragnea, in vizorul anchetatorilor

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac, miercuri, zece perchezitii in Teleorman, Giurgiu si Ilfov la mai multe firme si la domiciliul unor persoane suspectate de fapte de coruptie si evaziune fiscala. Printre suspecti se numara mai multi apropiati ai vicepremierului Liviu Dragnea. Prejudiciul estimat in acest caz se ridica la peste un milion de euro, iar faptele ar fi fost savarsite in perioada 2012-2014.

Aproximativ 19.400 de locuri de munca se gasesc in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

Aproximativ 19. 400 de locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multejoburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, P .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )