Libnet.ro
UNICEF

18:45

Sanctiuni din partea SUA pentru intermediarii Stat Islamic sau Al-Qaida

România Liberă România Liberă,
Sanctiuni din partea SUA pentru intermediarii Stat Islamic sau Al-Qaida

O companie acuzate ca faciliteaza trimiterea de combatanti organizatiilor teroriste precum Stat Islamic, Al-Qaida si Frontul al-Nusra a fost adaugata, alaturi de inca 11 persoane, pe lista neagra a SUA. continuă pe România Liberă

Sanctiuni din partea SUA pentru intermediarii Statului Islamic sau Al-Qaida

O companie acuzate ca faciliteaza trimiterea de combatanti organizatiilor teroriste precum Stat Islamic, Al-Qaida si Frontul al-Nusra a fost adaugata, alaturi de inca 11 persoane, pe lista neagra a SUA.

Autoritatile asteapta inca acceptul de survol din partea Rusiei pentru cursa Bucuresti-Beijing

Cursa Tarom pe ruta Bucuresti-Beijing nu poate fi reluata in absenta unui raspuns favorabil pentru survol din partea autoritatilor ruse, a declarat miercuri ministrul Transporturilor, Ioan Rus, citat de Mediafax.

Autoritatile asteapta inca acceptul de survol din partea Rusiei pentru cursa Bucuresti-Beijing

Cursa Tarom pe ruta Bucuresti-Beijing nu poate fi reluata in absenta unui raspuns favorabil pentru survol din partea autoritatilor ruse, a declarat miercuri ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

NATO nu a fost implicata in loviturile aeriene asupra pozitiilor gruparii Stat Islamic din Siria

NATO a anuntat, marti, ca nu a fost implicata in loviturile aeriene desfasurate in cursul diminetii asupra pozitiilor din Siria ale gruparii jihadiste Stat Islamic, informeaza agentia Reuters, citata de.

Barack Obama promite distrugerea grupului terorist Stat Islamic: SUA vor colabora pentru a distruge aceasta retea a mortii

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a lansat un apel pentru intensificarea eforturilor in scopul distrugerii grupului terorist Stat Islamic, pe care l-a catalogat drept reteaua mortii. Singurul.

Presedintele Obama spune ca SUA vor face totul pentru distrugerea grupului terorist Stat Islamic

SUAvor face totul pentru a distruge gruparea terorista Stat Islamic, a declarat, marti, presedintele american Barack Obama. Forta coalitiei demonstreaza clar ca nu este vorba doar de un razboi al.

SUA si aliatii sai arabi au bombrdat mai multe rafinarii controlate de gruparea Stat Islamic

Statele Unite, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite au bombardat, miercuri seara, 12 rafinarii controlate de gruparea Stat Islamic estul Siriei, informeaza AFP, citata de Mediafax. Armata americana a efectuat .

UPDATE: Pozitile gruparii Stat Islamic din Siria au fost bombardate de armata americana

Primele raiduri aeriene comune ale SUA si statelor partenere impotriva unor pozitii ale gruparii jihadiste Stat Islamic SI) au avut loc in Siria, a anuntat luni Pentagonul.

Pozitile gruparii Stat Islamic din Siria au fost bombardate de armata americana

Primele raiduri aeriene comune ale SUA si statelor partenere impotriva unor pozitii ale gruparii jihadiste Stat Islamic SI) au avut loc in Siria, a anuntat luni Pentagonul.

Presedinta Lituaniei compara Rusia lui Vladimir Putin cu gruparea Stat Islamic

Presedinta lituaniana, Dalia Grybauskaite, a comparat politica promovata de Rusia lui Vladimir Putin cu metodele teroriste ale gruparii Stat Islamic SI), intr-un interviu pentru cotidianul american The Washington.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )