Libnet.ro
UNICEF

01:05

Obiectele pe care trebuie sa le cureti mai des, in perioada gripelor

Antena3 Antena3,
Obiectele pe care trebuie sa le cureti mai des, in perioada gripelor

In perioada cand virozele sunt in floare, iar gripa face victime, trebuie sa stim ca in aceasta perioada este necesar sa dezinfectam mai des anumite obiecte pe care le folosim. Iata care sunt. continuă pe Antena3

Care este cea mai mare slabiciune a fiecarei zodii. Ce trebuie sa stii despre tine

Fie ca vorbim de mancarea de la fast-food, tigari sau dulciuri, fiecare persoana are un anumit viciu. insa slabiciunile care alimenteaza aceste vicii reprezinta adevarata problema. Iar daca iti este.

5 lucruri pe care trebuie sa le cunoasca orice antreprenor incepator

Ai niste idei pe care vrei sa le pui in practica intr-o industrie de care esti pasionat, insa nu ai o strategie definitiva iar afacerile sunt un domeniu pe care nu esti stapan. Talentul, vointa si creativitatea sunt calitati de care orice antreprenor.

Utile:8 alimente si bauturi pe care trebuie sa le eviti inainte de culcare;19 produse alimentare care pot lupta cu pofta de zahar;Intretine-ti sanatatea cu ulei de peste

Semne care arata ca periajul dintilor se face gresit. Daca periajul dentar nu este realizat corect, nu numai ca nu aduce toate beneficiile posibile pentru sanatate, dar poate chiar crea probleme. Intretine-ti sanatatea cu ulei de peste. In primul rand, uleiul de peste este bogat in acizi grasi Omega-3. Te va ajuta sa-ti imbunatatesti starea de sanatate a inimii.

Care sunt cele mai periculoase alimente! Pana acum s-au crezut despre ele ca ne fac bine. Avertismentul facut de medici

Uneori alimentele pe care le credeam sanatoase se dovedesc a fi de fapt periculoase, iar medicii trag un adevarat semn de alarma. Lauren Antonucci si Lisa Moskovitz de la Nutrition Energy, un centru de.

Boala grava care afecteaza tot mai multe persoane. Se manifesta in timpul somnului

Paralizia in somn afecteaza tot mai multe persoane. Printre cauzele aparitiei ei se numara oboseala, stresul si anxietatea. Aceasta apare dupa somnul REM cel in care visam), insa se manifesta ca o stare s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )