Libnet.ro
UNICEF

10:45

Oceana a lansat clipul Put Your Gun Down |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Oceana a lansat clipul Put Your Gun Down |VIDEO

Dupa mega-succesul pe care l-a avut cu Endless Summer, imnul UEFA Euro 2012, Oceana revine in atentia fanilor cu un nou videoclip la piesa Put Your Gun Down. Noul single, Put Your Gun Down, face parte de pe albumul My House, care a fost lansat pe data de 3 iulie 2012. Put Your Gun Down [. continuă pe Devorator Monden

Sean Paul a lansat clipul single-ului How Deep Is Your Love ft. Kelly Rowland |VIDEO

Sean Paul a lansat videoclipul single-ului How Deep Is Your Love, o colaborare cu frumoasa artista Kelly Rowland. How Deep Is Your Love este cel de-al 5-lea single oficial de pe albumul Tomahawk Technique, lansat pe 18 Septembrie 2012 si in Statele Unite, dupa ce in Ianuarie a fost lansat in Europa. Track-ul este produs [.

Cher Lloyd a lansat clipul Oath |VIDEO

Cantareata britanica Cher Lloyd a lansat videoclipul noului single, Oath, o colaborare cu rapperul american Becky Gomez. Oath este un mid-tempo teen-power-pop care cu siguranta va prinde foarte bine la radiouri. Piesa va fi inclusa pe albumul sau de debut Sticks + Stones, ce a fost lansat pe 2 octombrie si in SUA. Albumul contine [.

Mika a lansat albumul The Origin Of Love |VIDEO

Pop-starul premiat multiple discuri de platina MIKA revine cu noul sau album The Origin of Love, proaspat lansat la Island Records. Ca o continuare a succesului inregistrat cu Life in Cartoon Motion si The Boy Who Knew Too Much, The Origin of Love este cel de-al treilea album MIKA. Materialul discografic a fost [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )