Libnet.ro
UNICEF

07:30

Octavian Morariu si-a dat demisia din functia de presedinte al COSR

România Liberă România Liberă,
Octavian Morariu si-a dat demisia din functia de presedinte al COSR

Octavian Morariu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR) in cadrul Adunarii Generale a forului, desfasurata azi. Morariu urmeaza sa-si continuie activitatea la Comitetului International Olimpic CIO). continuă pe România Liberă

Presedintele Comitetului Olimpic Roman, Octavian Morariu, a demisionat

Presedintele Comitetului Olimpic Roman- COR, Octavian Morariu, si-a anuntat demisia, marti, in cadrul Adunarii Generale anuale, potrivit unor surse citate de Realitatea TV.

Octavian Morariu a demisionat din functia de presedinte al COSR

Octavian Morariu a demisionat din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR) in cadrul Adunarii Generale a forului, informeaza Mediafax. Morariu, in varsta de 53 de ani, a decis sa.

Octavian Morariu a demisionat din functia de presedinte al COSR

Presedintele COSR, Octavian Morariu, a demisionat de la conducerea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Unul dintre motivele pentru care acesta a renuntat la functie este suprasolicitarea cauzata de faptul ca este membru in Comitetul International Olimpice.

Octavian Morariu a demisionat din functia de presedinte al COSR. Adevarul va spune cine va fi noul sef al olimpismului romanesc

Presedintele COSR, Octavian Morariu, a demisionat de la conducerea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Unul dintre motivele pentru care acesta a renuntat la functie este suprasolicitarea provocata de faptul ca detine un cumul de functii, printre care cele de membru in CIO si presedinte al Asociatiei Europene de Rugby.

Octavian Morariu a demisionat de la sefia Comitetului Olimpic Roman

Octavian Morariu a demisionat, marti, din functia de presedinte al Comistetului Olimpic Roman, relateazaB1 TV. Morariu s-a aflat la conducerea Comitetului timp de 10 ani. Potrivit unor surse, pentru aceasta.

Octavian Morariu a demisionat de la sefia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Octavian Morariu a demisionat, marti, din functia de presedinte al Comistetului Olimpic si Sportiv Roman, relateazaB1 TV. Morariu s-a aflat la conducerea Comitetului timp de 10 ani. Potrivit unor surse,.

Octavian Morariu a demisionat din fruntea Comitetului Olimpic Roman

Octavian Morariu a demisionat din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR), dupa ce s-a aflat la conducere vreme de zece ani, dar ramane membru in Comitetul Olimpic International CIO), cel mai inalt for mondial al sportului, unde a fost ales in 2013, potrivit surselor din presa.

Octavian Morariu a demisionat de la sefia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Octavian Morariu a anuntat, in cursul zilei de marti, ca renunta la functia de presedintel al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, dupa ce a condus acest for timp de zece ani de zile.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )