Libnet.ro
UNICEF

16:00

Oferta fabuloasa pentru Victor Piturca dupa ce a fost dat afara

Antena3 Antena3,
Oferta fabuloasa pentru Victor Piturca dupa ce a fost dat afara

Victor Piturca a reusit duminica sa se desparta amiabil de cei de la Al Ittihad, acolo unde a antrenat 8 luni, incepand cu octombrie 2014, scrie ziare. com. Informatiile care au aparut in presa araba arata faptul ca. continuă pe Antena3

Al Ittihad: Victor Piturca i-a vizitat pe jucatori la antrenament pentru a le multumi

Gruparea Al Ittihad a postat, pe pagina oficiala de Twitter, o fotografie in care apare tehnicianul Victor Piturca, alaturi de cativa fotbalisti, cu mentiunea ca romanul i-a vizitat pe jucatori pentru a le.

Victor Piturca s-a despartit amiabil de Al Ittihad

Fostul selectioner Victor Piturca s-a despartit pe cale amiabila de echipa saudita Al Ittihad si nu va pleca deloc cu mana goala de la Jeddah.

Schimbare de look majora pentru premierul Victor Ponta dupa intoarcerea din Turcia

Premierul Victor Ponta s-a intors miercuri la Bucuresti si a venit cu un nou look. Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o serie de fotografii in care premierul Victor.

Contestatie la Bac cu greseli gramaticale. Subsenatul contesteaza ca a fost dat afara de la proba de matematica

Un elev din Bihor care a contestat faptul ca a fost scos din examenul de Bacalaureat in timpul probei de matematica, si-a inceput cererea de contestatie cu Subsenatul si a confundat Corupul de Control al ministrului Educatiei cu Corpul de Control al comisiei judetene de bacalaureat, potrivit bihon. ro.

Contestatie la Bac cu greseli gramaticale. Subsenatul contesta ca a fost dat afara de la proba de matematica

Un elev din Bihor care a contestat faptul ca a fost scos din examenul de Bacalaureat in timpul probei de matematica, si-a inceput cererea de contestatie cu Subsenatul si a confundat Corupul de Control al ministrului Educatiei cu Corpul de Control al comisiei judetene de bacalaureat, potrivit bihon. ro.

Mesajul fostei iubite pentru Horia Tecau dupa victoria de la Wimbledon

Wow!!! You made it!!! Multumim, Horia Tecau, pentru primul Wimbledon castigat de un roman dupa 42 de ani de la triumful dublului Nastase-Connors)! Steagul Romaniei va sta un an acum la Wimbledon, gratie lui Horia si.

INS: Inflatia anuala a devenit negativa in iunie, pentru prima data dupa 1989

Preturile de consum au scazut in iunie cu aproape 3% fata de mai, pe fondul reducerii TVA la alimente si bauturi la 9% de la 1 iunie, iar rata anuala a inflatiei a ajuns in teritoriu negativ, la -1,6%, pentru prima data in ultimii 25 de ani, influentata de ieftinirea alimentelor cu 6,4%, potrivit Institutului National de Statistica INS).

Premiera in Romania: Pentru prima data dupa 1989, inflatia anuala a devenit negativa in luna iunie

Premiera in Romania. Potrivit celor mai recente date ale Institutului National de Statistica INS), economia tarii noastre a ajuns in deflatie. Analistii spun ca vestea nu e deloc buna pentru romani, mai.

Inflatia anuala a devenit negativa in iunie, pentru prima data dupa 1989

Preturile de consum au scazut in iunie cu aproape 3% fata de mai, pe fondul reducerii TVA la alimente si bauturi la 9% de la 1 iunie, iar rata anuala a inflatiei a ajuns in teritoriu negativ, la -1,6%, pentru prima data in ultimii 25 de ani,.

Este pentru prima data dupa 1989 cand se intampla ASTA, datorita reducerii TVA

Preturile de consum au scazut in iunie cu aproape 3% fata de mai, pe fondul reducerii TVA la alimente si bauturi la 9% de la 1 iunie, iar rata anuala a inflatiei a ajuns in teritoriu negativ, la -1,6%, pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )