Libnet.ro
UNICEF

22:45

Oficial BCE: Toate tarile din zona euro au interesul ca Grecia sa ramana in uniunea monetara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oficial BCE: Toate tarile din zona euro au interesul ca Grecia sa ramana in uniunea monetara

Toate tarile din zona euro au interesul ca Grecia sa ramana in uniunea monetara, a declarat luni Ewald Nowotny, membru in consiliul guvernatorilor Bancii Centrale Europene BCE), a doua zi dupa ce grecii au respins prin referendum conditiile. continuă pe Wall-Street Ro

Ewald Nowotny (BCE): Toate statele din zona euro au interesul ca elenii sa ramana in uniunea monetara

Ewald Nowotny, guvernatorul Bancii Austriei si membru in consiliul guvernatorilor Bancii Centrale Europene, a declarat pentru CNBC ca toate statele din zona euro au interesul ca Grecia sa ramana in uniunea.

Surse: Raport FMI, la un pas sa fie blocat de tarile din zona euro. Documentul arata ca finantele publice elene nu sunt sustenabile in lipsa unui ajutor international

Un raport al Fondului Monetar International a fost la un pas sa fie blocat de tarile din zona euro. Documentul, o analiza sumbra asupra situatiei Greciei, a fost lansat la Washington si arata ca finantele.

Prima reactie a Rusiei dupa referendumul de la Atena: Grecia a facut un pas spre iesirea din zona euro

Grecia, care a votat duminica, prin referendum, impotriva reformelor cerute de creditorii externi, a facut un pas spre iesirea din zona euro, a declarat duminica seara vice-ministrul rus al Economiei, Alexei Likhatchev. Nu putem sa nu intelegem ca este vorba despre un pas spre iesirea din zona euro, a afirmat oficialul rus, potrivit agentiei TASS, citate de AFP.

Referendum Grecia. Pierderi uriase pentru Germania daca Grecia iese din zona euro

Banca centrala a Germaniei Bundesbank) va suferi pierderi superioare cifrei de 14,4 miliarde de euro, suma mentinuta ca rezerva pentru fluctuatii ale monedei euro, daca Grecia va iesi din zona euro, afirma .

Juppe indeamna UE sa organizeze iesirea nedramatica a Greciei din zona euro

Fostul premier Alain Juppe Les Republicains) a indemnat luni Uniunea Europeana UE) sa organizeze iesirea Greciei din zona euro in mod nedramatic, la o zi dupa respingerea prin referendum a planului creditorilor,.

Liderii din zona euro se vor reuni marti, la Bruxelles, pentru a discuta pe tema Greciei

Un summit extraordinar cu participarea liderilor din zona euro va avea loc marti, la Bruxelles, a anuntat duminica seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk, relateaza Le Figaro in pagina electronica. Un summit extraordinar european pe tema.

Liderii din zona euro vor participa la un summit extraordinar pe tema crizei din Grecia

Un summit extraordinar la care vor participa liderii din zona euro va avea loc marti, la Bruxelles, a anuntat presedintele Consiliului European, Donald Tusk, potrivit Le Figaro. Summitul.

Liderii din zona euro participa marti la un summit extraordinar pe tema Greciei: Luni are loc o conferinta telefonica la care iau parte Jean-Claude Juncker, Donald Tusk, Mario Draghi si Jeroen Dijsselbloem

Liderii tarilor din zona euro vor participa marti, la Bruxelles, la un summit extraordinar european pe tema Greciei, a anuntat duminica seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk, informeaza Le.

Traian Basescu, despre referendumul din Grecia: Indiferent de rezultat, tara nu va iesi din zona euro. Guvernul unui aventurier trebuie sa plece

Indiferent de rezultatul refendumului din Grecia, fostul presedinte Traian Basescu este convins ca tara nu va iesi din zona Euro. Totusi, guvernul elen nu va putea scapa de obligativitatea de a-si plati.

Martin Schulz: Daca grecii vor spune nu la referendum, vor trebui sa introduca o noua moneda. in acel moment ies din zona euro

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, anunta ca in cazul in care masurile creditorilor vor fi respinde, Grecia trebuie sa paraseasca zona euro. Daca grecii vor spune nu la referendum, vor.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )