Libnet.ro
UNICEF

12:30

Oficial BNR: E posibila o noua criza economica mondiala. Se va reflecta si la noi/ Care este cea mai mare vulnerabilitate a Romaniei?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oficial BNR: E posibila o noua criza economica mondiala. Se va reflecta si la noi/ Care este cea mai mare vulnerabilitate a Romaniei?

Economia mondiala ar putea intra in perioada urmatoare intr-o noua recesiune, insa nu de amploarea celei din 2007-2009, iar punctul nevralgic al Romaniei este deficitul bugetar mare, a declarat, miercuri, Daniel Daianu, membru in Consiliul de. continuă pe Wall-Street Ro

Daianu (BNR): Este posibila o noua criza economica mondiala, dar nu de amploarea celei din 2007-2009

Economia mondiala ar putea intra in perioada urmatoare intr-o noua recesiune, insa nu de amploarea celei din 2007-2009, crede profesorul Daniel Daianu. Punctul nevralgic al Romaniei este deficitul bugetar mare, a mai declarat, miercuri, Daianu, potrivit Agerpres. El a tinut sa sublinieze diferenta dintre o recesiune tehnica, adica doua trimestre consecutive de scadere, si una propriu-zisa, cand economia se duce pe teritoriu negativ.

DAIANU (BNR): Este posibila o noua criza economica mondiala

Economia mondiala ar putea intra in perioada urmatoare intr-o noua recesiune, insa nu de amploarea celei din 2007-2009.

Daianu, BNR: O noua criza mondiala se profileaza in viitorul apropiat. Care este punctul nevralgic al Romaniei

Economia mondiala ar putea intra in perioada urmatoare intr-o noua recesiune, insa nu de amploarea celei din 2007-2009, a spus miercuri Daniel Daianu, membru in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Declaratie socanta facuta de un oficial BNR: Romanii care-si doresc un credit si au venituri mici, sa-si ia 2-3 locuri de munca

Declaratie socanta facuta de un oficial BNR. Romanii care-si doresc un credit pentru locuinta si au putine venituri, sa-si ia 2-3 locuri de munca. Stire in curs .

Oficial BNR: Romanii sa-si ia 2-3 locuri de munca daca vor credit si au venituri mici

Reprezentantii BNR socheaza din nou. Dupa ce in urma cu cateva luni, guvernatorul Mugur Isarescu a spus ca tinerii care si-au luat credite sunt aspirantii propriilor aspiratii, consilierul Adrian.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )