Libnet.ro
UNICEF

22:30

Oficial italian, despre romanul mort intr-un accident: Nu imi pare rau pentru ca acest criminal a murit

B1 B1,
Oficial italian, despre romanul mort intr-un accident: Nu imi pare rau pentru ca acest criminal a murit

Un oficial regional italian l-a criticat dur pe adolescentul roman care a decedat dupa ce a provocat un grav accident in apropierea orasului Brescia, declarand ca nu ii pare rau deloc pentru moartea unui roman. continuă pe B1

Oficial italian, despre romanul mort intr-un accident: Nu imi pare rau ca a murit acest criminal

Un oficial regional italian l-a criticat dur pe adolescentul roman care a decedat dupa ce a provocat un grav accident in apropierea orasului Brescia, declarand ca nu ii pare rau deloc pentru moartea unui roman.

ITALIA: Un oficial local a declarat, despre un roman mort intr-un accident, ca NU REGRETA moartea unui criminal

Comisarul regiunii Lombardia responsabil de Afaceri Teritoriale, Urbanism si Siguranta publica, Viviana Beccalossi, a scris pe Facebook: Un singur comentariu, poate rautacios si putin neobisnuit pentru un politician: nu imi pare rau deloc ca acest roman beat si criminal a murit. Deci. o rugaciune pentru Greta si pentru tatal sau, a scris, pe Facebook, Viviana Beccalossi, comisarul regiunii Lombardia responsabil de Afaceri Teritoriale, Urbanism si Siguranta publica. Declaratia a fost postata inainte ca fetita de cinci ani ranita in accident, Greta, sa moara la spital din cauza ranilor suferite.

Ultimul comunicat al lui Romeo Olteanu, prefectul care s-a urcat baut la volan si a fost implicat intr-un accident rutier

Romeo Olteanu, prefectul de Iasi care s-a urcat baut la volan si a fost implicat intr-un accident rutier, si-a scris testamentul.

Trei rude ale Papei Francisc au murit intr-un accident rutier in Argentina

Doi stranepoti ai Papei Francisc, precum si mama acestora au murit, marti, intr-un accident rutier produs in Cordoba, Argentina, au anuntat surse ale politiei locale citate de AFP. Decedatii sunt doi copii.

Un autocar cu romani a fost implicat intr-un accident grav in Ungaria. Doi morti

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, intr-un accident grav produs, sambata, in Ungaria. Un autocar cu romani a fost implicat in eveniment, informeaza B1TV.

Autocar cu romani, implicat intr-un accident in Ungaria: Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite dupa ce un autocar cu romani a fost implicat intr-un accident, sambata, in Ungaria, relateaza Libertatea. Autocarul, la bordul caruia se aflau 32 de.

Un roman a murit intr-un accident rutier in Italia, dupa ce a incercat sa fuga cu o masina furata

Un tanar din Romania care incerca sa fuga cu o masina furata, a murit intr-un grav accident rutier, in nordul Italiei. Romanul a lovit in plin o masina care venea din sens opus. Impactul a fost atat de pu.

DOLIU in familia Papei Francisc! Rude apropiate ale pontifului au pierit intr-un accident rutier grav

Trei rude ale Papei Francisc si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier petrecut marti dimineata in Argentina, transmite ANSA. in acelasi eveniment dramatic a mai fost ranita o persoana, de asemenea rud.

Trei rude ale Papei Francisc au murit intr-un accident rutier in Argentina

Trei rude ale Papei Francisc, doi stranepoti si mama acestora, au murit marti intr-un acident rutier care a avut loc in provincia Cordoba, in partea centrala a Argentinei, a anuntat politia, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )