Libnet.ro
UNICEF

06:00

Oficial: Simona Halep este noul numar 2 mondial!

Online Sport Online Sport,
Oficial: Simona Halep este noul numar 2 mondial!

Ashleigh Barty a castigat, sambata, turneul de la Miami dupa finala disputata contra Karoline Pliskova, cu 7-5, 6-3. continuă pe Online Sport

LIVE Agonie prelungita pentru Simona Halep la Miami

Simona Halep este condusa de Karolina Pliskova la turneul de tenis de la Miami si pe punctul de a fi eliminata, insa ploaia nu o lasa sa plece acasa linistita.

Simona Halep a explicat iesirile nervoase din timpul meciurilor. Cum a gestionat jucatoarea crizele

Simona Halep este calificata in semifinalele turneului de la Miami, acolo unde urmeaza sa o intalneasca pe Karolina Pliskova, in noaptea de joi spre vineri. Halepa explicat care este cauza iesirilor.

CSM Bucuresti o curteaza pe Simona Halep: Cum ar putea deveni colege cele mai importante sportive din Romania mileniului 3

Simona Halep este pe cale sa redevina prima tenismena a lumii, cu conditia sa o invinga pe Karolina Pliskova 7 WTA), in semifinalele turneului de la Miami. Acestea fiind spuse, Gabriela Gabriela Szabo,.

VIDEO Rezumatul unui meci de colectie! Cum a revenit Simona Halep in partida cu Qiang Wang si reactia de milioane a tatalui ei

Simona Halep este in semifinalele turneului de la Miami, unde o va intalni pe Karolina Pliskova, o victorie impotriva acesteia urmand sa o readuca pe locul 1 WTA.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 1-6 / Ploaia, cele noua game-uri pierdute consecutiv, jocul dupa miezul noptii si ratarea revenirii pe primul loc mondial

Aflata la o singura victorie distanta de revenirea pe primul loc mondial, Simona Halep a inceput bine, insa a terminat dezastruos partida cu Karolina Pliskova din semifinalele competitiei de la Miami. Ploaia a intervenit pentru prima oara la scorul de 3-3 si 40-15 pentru Simona, pe serviciul jucatoarei din Cehia. Pliskova a revenit cu o dubla greseala, iar Simona reusea sa isi consolideze avantajul, facandu-si serviciul si ducand scorul la 5-3. A urmat insa o dominare totala a cehoaicei, care a castigat noua game-uri consecutive, ploaia fiind singura care a reusit sa o opreasca la 7-5, 5-0. Dupa o ora si 10 minute de pauza, jucatoarele au revenit pe teren la ora 01:00 la Miami), Simona a facut in cele din urma un game, insa a pierdut cu 6-1 si a ratat calificarea in finala. in ultimul act, Karolina Pliskova o va intalni, sambata, de la ora 19:00, pe Ashleigh Barty 6-3, 6-3 vs Anett Kontaveit).

Cu cine joaca Simona Halep in semifinala Miami Open. Pe cine ar putea intalni in finala

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinala de la Miami Open 2019. Constanteanca o va intalni in penultimul act al turneului pe Karolina Pliskova locul 7 WTA). Daca se va califica in finala, Simona va juca impotriva invingatoarei dintre Anett Kontaveit si Ashleigh Barty. Fostul lider mondial s-a calificat in semifinala Miami Open dupa ce [] .

VICTORIE! Simona Halep a demolat-o pe Wang si este in semifinalele turneului de la Miami, unde va juca cu LOCUL 1 MONDIAL pe masa

Simona Halep 2 WTA) este la un singur meci distanta de a redeveni prima tenismena a lumii, dupa ce a invins-o pe Qiang Wang, 6-4 / 7-5, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami, acolo unde va da pe.

Simona Halep, sponsorizare de top pentru o competitie de nisa din Romania. Ce suma a donat fostul numar 1 WTA

Prin intermediul propriei fundatii, Simona Halep a donat 30. 000 de euro pentru Cupa Irina Deleanu, o competitie de gimnastica ritmica.

Dezastru pentru Simona Halep la Miami! Romanca a fost surclasata de Karolina Pliskova si a ratat finala, dar si sansa de a redeveni lider mondial

Demult n-a mai avut parte Simona Halep de un meci atat de groaznic, precum cel din semifinalele turneului de la Miami.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami si e pe locul 2 WTA

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami Open si a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5. Simona e la un singur pas sa redevina numarul 1 mondial. Sportiva noastra va intalni in semifinalele turneului de la Miami invingatoarea dintre cehoaicele [] .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )