Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 1-6 / Ploaia, cele noua game-uri pierdute consecutiv, jocul dupa miezul noptii si ratarea revenirii pe primul loc mondial

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 1-6 / Ploaia, cele noua game-uri pierdute consecutiv, jocul dupa miezul noptii si ratarea revenirii pe primul loc mondial

Aflata la o singura victorie distanta de revenirea pe primul loc mondial, Simona Halep a inceput bine, insa a terminat dezastruos partida cu Karolina Pliskova din semifinalele competitiei de la Miami. Ploaia a intervenit pentru prima oara la scorul de 3-3 si 40-15 pentru Simona, pe serviciul jucatoarei din Cehia. Pliskova a revenit cu o dubla greseala, iar Simona reusea sa isi consolideze avantajul, facandu-si serviciul si ducand scorul la 5-3. A urmat insa o dominare totala a cehoaicei, care a castigat noua game-uri consecutive, ploaia fiind singura care a reusit sa o opreasca la 7-5, 5-0. Dupa o ora si 10 minute de pauza, jucatoarele au revenit pe teren la ora 01:00 la Miami), Simona a facut in cele din urma un game, insa a pierdut cu 6-1 si a ratat calificarea in finala. in ultimul act, Karolina Pliskova o va intalni, sambata, de la ora 19:00, pe Ashleigh Barty 6-3, 6-3 vs Anett Kontaveit). continuă pe Hotnews

WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova se va disputa in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 03:00

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Miami au anuntat programul zilei de joi, iar partida dintre Simona Halep si Karolina Pliskova din semifinale) va avea loc in sesiunea de seara, fiind ultimul meci al zilei. Confruntarea nu va incepe inainte de ora 03:00 ora Romaniei). Duelul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Punctul meciului! Simona Halep si Karolina Pliskova au ridicat publicul in picioare cu un schimb incredibil de mingi

Simona Halep si Karolina Pliskova au oferit un schimb spectaculos de mingi in primul set al partidei, ridicand publicul in picioare.

Meciul Simona Halep - Karolina Pliskova, intrerupt a doua oara, la scorul de 5-7, 0-5

Meciul Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2 - Karolina Pliskova Cehia), locul 7 WTA si cap de serie numarul 5, a fost intrerupt a doua oara, vineri, la scorul de 5-7, 0-5.

WTA Miami: Simona Halep vs Qiang Wang se va disputa miercuri, de la ora 19:00

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Miami au anuntat programul zilei de miercuri, disputa dintre Simona Halep 3 WTA) si Qiang Wang 18 WTA) din sferturi urmand sa fie prima a zilei de pe arena centrala Hard Rock Stadium). Duelul va incepe la ora 19:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 0-5 / Ploaia, singura care a putut opri furia ceha (9 game-uri consecutive)

Simona Halep si Karolina Pliskova 7 WTA) se intalnesc in semifinalele competitiei de la Miami, insa meciul are o miza dubla pentru jucatoarea din Romania, care in cazul unei victorii va reveni pe primul loc in clasamentul WTA. Confruntarea nu va incepe inainte de ora 03:45 ora Romaniei). Duelul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Miami: Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep din semifinale

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 7 WTA si favorita 5, s-a calificat, noaptea trecuta, in semifinalele turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 3 mondial si favorita 2.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinala Miami Open. Pe cine ar putea intalni in finala

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinala de la Miami Open 2019. Constanteanca o va intalni in penultimul act al turneului pe Karolina Pliskova locul 7 WTA). Daca se va califica in finala, Simona va juca impotriva invingatoarei dintre Anett Kontaveit si Ashleigh Barty. Fostul lider mondial s-a calificat in semifinala Miami Open dupa ce [] .

VIDEO Rezumatul unui meci de colectie! Cum a revenit Simona Halep in partida cu Qiang Wang si reactia de milioane a tatalui ei

Simona Halep este in semifinalele turneului de la Miami, unde o va intalni pe Karolina Pliskova, o victorie impotriva acesteia urmand sa o readuca pe locul 1 WTA.

LIVE Agonie prelungita pentru Simona Halep la Miami

Simona Halep este condusa de Karolina Pliskova la turneul de tenis de la Miami si pe punctul de a fi eliminata, insa ploaia nu o lasa sa plece acasa linistita.

VIDEO WTA Miami: Petra Kvitova, invinsa in sferturi de Ashleigh Barty - Simona Halep, singura care o mai poate detrona pe Naomi Osaka de pe locul intai

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, locul 2 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, marti, cu scorul de 7-6 6), 3-6, 6-2, de australianca Ashleigh Barty, locul 11 WTA si cap de serie numarul 2, in sferturile de finala ale Miami Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )