Libnet.ro
UNICEF

07:16

E oficial: SUA retrag 12.000 de militari din Germania. O parte ajung in zona Marii Negre, in coasta Rusiei

Adevărul Adevărul,
E oficial: SUA retrag 12.000 de militari din Germania. O parte ajung in zona Marii Negre, in coasta Rusiei

Secretarul de stat american, Mark Esper, a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa ca SUA vor retrage 11. 900 de militari din Germania. Decizia care apartine presedintelui Donald Trump va dura cativa ani si va costa statul american miliarde de dolari, scrie CNN, care citeaza oficiali americani. continuă pe Adevărul

SUA retrag 11.900 militari din Germania. O parte dintre ei ar putea fi relocati in zona Marii Negre. Oficial MApN, pentru B1.RO: in momentul in care va fi o pozitie a statului roman, fiti siguri ca o sa stiti

Secretarul american al Apararii, Mark T. Esper, a comunicat oficial decizia retragerii a 11. 900 de militari din Germania. Astfel, de la 36. 000, vor ramane 24. Dintre cei aproape 12. 000 de militari, 5. 600 vor fi.

SUA retrage din Germania aproape 12.000 de militari

Statele Unite au decis sa retraga 11. 900 de militari americani din Germania, pentru a repozitiona o mare parte dintre acestia in Belgia si Italia, a anuntat azi seful Pentagonului, Mark Esper, conform AFP.

SUA au decis sa-si retraga din Germania aproape 12.000 de militari

Statele Unite au decis retragerea a 11. 900 de militari americani din Germania, pentru a repozitiona o mare parte dintre acestia in Belgia si Italia, a anuntat miercuri seful Pentagonului, Mark Esper, transmite AFP.

A fost prins la granita cu Romania. Barbatul a furat 200.000 de euro din Germania

Tanarul care a furat 200. 000 de euro, incercand sa fuga cu banii intr-un autocar de pasageri a fost prins de politisti. Care era destinatia barbatului prins la granita cu Romania, aflati in continuare. Tanarul care a furat 200. 000 de euro din Germania a fost prins Un tanar de 27 de ani, care avea cetatenie dubla .

E prapad la o ferma din Germania! Peste 100 de romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, luni, ca aproximativ 150 de romani care muncesc la o ferma din Germania au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19.

Un milion de turci din Germania ar putea ramane fara cetatenia germana. Cat de sensibila e problema dublei cetatenii

Potrivit relatarilor mass-mediei turce, autoritatile germane se pregatesc sa revoce cetatenia germana pentru un milion de turci din Germania. Argumentul este faptul ca acestia si-ar fi recapatat cetatenia turca, pe langa cetatenia germana, fara permisiune de la statul german. Nu este exclus ca acest lucru sa se fi petrecut, masiv si in secret, pentru a putea vota la alegerile si referendumurile din tara lor de origine. Retroactiv gandind, a fost acest lucru o frauda electorala?.

MAE: 150 de romani, infectati cu noul coronavirus la o ferma din Germania

Focar de coronavirus la o ferma din Germania, unde majoritatea angajatilor sunt romani. Ministerul de Externe MAE) a transmis ca aproape 500 de angajati ai fermei, care se afla in regiunea germana.

150 romani infectati cu Covid-19 la o ferma legumicola din Germania

Romanii infectati lucreaza intr-o ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, si au fost consult.

O ferma din Germania unde lucreaza sute de romani a fost pusa in carantina

O ferma din regiunea Dingolfing-Landau Germania), unde lucreaza peste 400 de romani, a fost pusa in.

Ministerul de Externe: 150 de romani de la ferma din Germania cu nou focar de COVID-19 au fost testati pozitiv

Ministerul Afacerilor Exerne anunta ca 150 din cei 174 de angajati ai unei ferme din sudul Germaniei unde a fost depistat un nou focar de COVID-19 au fost confirmati cu coronavirus. La ferma lucreaza aproximativ aproximativ 480 de romani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )