Libnet.ro
UNICEF

15:15

Oficiali ai NATO: Ucraina, Moldova si Georgia merita mai mult sprijin pentru cresterea capacitatii lor de aparare

Hotnews Hotnews,
 Oficiali ai NATO: Ucraina, Moldova si Georgia merita mai mult sprijin pentru cresterea capacitatii lor de aparare

Ucraina, Republica Moldova si Georgia se confrunta astazi cu o presiune mare din partea Rusiei pentru a-si schimba orientarea politicii externe, a declarat, intr-o videoconferinta in cadrul unei reuniuni dedicate sa sprijine aspiratiile euroatlantice ale Georgiei, emisarul special al secretarului general al NATO in Asia Centrala si Caucaz, James Appathurai, dupa cum a relatat luni agentia de presa Interfax-Ukraina, citeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

NATO: Ucraina, Moldova si Georgia se confrunta cu o presiune mare din partea Rusiei

Ucraina, Republica Moldova si Georgia se confrunta cu o presiune mare din partea Rusiei pentru a-si schimba orientarea politicii externe, a declarat, emisarul special al secretarului general al NATO in Asia Centrala si Caucaz, James Appathurai, conform Interfax-Ukraina, citat de Agerpres.

Oficial NATO: Republica Moldova, Ucraina si Georgia ar trebui sa primeasca mai mult sprijin din partea noastra

Reprezentantul special NATO pentru Cauzaz si Asia Centrala, James Appathura foto), considera ca Georgia, Republica Moldova si Ucraina ar trebui sa primeasca mai mult sprijin din partea NATO, informeaza Mediafax.

Bucurestiul, orasul din Europa afectat cel mai mult de ambuteiaje

Bucurestiul este orasul din Europa cel mai afectat de ambuteiaje, fiind urmat de capitala Poloniei, in timp ce, la nivel mondial, Istanbul si Mexico City sunt orasele afectate cel mai mult de traficul rutier.

Oficial NATO: Vom sprijini capacitatea de aparare a Republicii Moldova, Georgiei si Ucrainei

Georgia, Ucraina si R. Moldova merita mai mult sprijin pentru dezvoltarea capacitatilor lor defensive din partea NATO, in conditiile in care se confrunta cu o presiune puternica din partea Rusiei, a afirmat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )