Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficialii rusi nu mai au voie sa detina conturi in afara tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oficialii rusi nu mai au voie sa detina conturi in afara tarii

Oficialii de rang inalt din Rusia nu mai au voie sa detina conturi bancare sau instrumente financiare in afara tarii, potrivit presei rusesti. continuă pe Ziarul Bursa

Oficialii rusi nu mai au voie sa detina conturi bancare in strainatate

Oficialii de rang inalt din Rusia, intre care parlamentarii, judecatorii si sefii companiilor de stat, precum si sotiile si copiii minori ai acestora nu mai au voie sa detina conturi bancare sau instrumente.

Oficialii din Rusia nu mai au voie sa detina conturi bancare in strainatate

Oficialii de rang inalt din Rusia - precum parlamentari, judecatori si sefi ai companiilor de stat, dar si sotiile si copiii minori ai acestora - nu mai au voie sa detina conturi bancare sau instrumente.

O noua lege controversata in Rusia: Oficialii nu mai au voie sa detina conturi bancare ...

Oficialii de rang inalt din Rusia, intre care parlamentarii, judecatorii si sefii companiilor de stat, precum si sotiile si copiii minori ai acestora nu mai au voie sa detina conturi bancare sau instrumente financiare in strainatate, relateaza RIA Novosti, potrivit Mediafax. Legea, initiata de Kremlin pentru a nationaliza elita si a combate coruptia, prevedea initial interzicerea oricaror active in strainatate, dar ulterior a fost modificata astfel incat sa permita detinerea de proprietati .

Cum iti platesti spitalizarea in afara tarii.

Pentru doar cativa euro, companiile de asigurare acopera inclusiv costurile cu transportul in tara in caz de accident sau tratamentele dentare de urgenta, proceduri care, in mod normal, ar costa sute sau mii de euro. Desi asigurarile de sanatate pentru calatorii au devenit facultative, ele nu ar trebui sa lipseasca din planurile de vacanta ale turistilor cel putin din doua motive. Pretul lor este unul relativ redus, iar beneficiile sunt infinit mai multe decat cele oferite de Cardul European .

Liga 1 la export. Dragomir vinde drepturile de televizare in afara tarii

Meciurile din Liga 1 ar putea fi transmise in viitorul apropiat si peste hotarele Romaniei in doua tari cu mare traditie in fotbal, mai precis Germania si Olanda, dupa cum anunta Dumitru Dragomir.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )