Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ofiter de politie, pus sub control judiciar pentru de trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ofiter de politie, pus sub control judiciar pentru de trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de inculpatii Budur Daniel, ofiter de politie judiciara in cadrul I. Ilfov, se precizeaza intr-un comunicat al DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Medic, pus sub control judiciar pentru o mita de 1.000 de lei

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti i-au facut dosar penal medicului Dan Noveanu de la Spitalul Clinic de Ortopedie Foisor, acuzat ca ar fi luat mita, transmite Digi24. ro.

Vasile Blaga va fi cercetat in continuare sub control judiciar

ACTUALIZARE 19:35 Vasile Blaga va fi cercetat in continuare sub control judiciar pentru trafic de influenta, au decis astazi magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie. -------- Fostul copresedinte al PNL, Vasile Blaga, afla astazi daca va fi cercetat in continuare sub control judiciar pentru trafic de influenta sau daca masura va fi ridicata. Decizia va fi luata de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Vasile Blaga ramane sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta

Curtea Suprema a decis ca Vasile Blaga trebuie sa ramana sub control judiciar in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta. Decizia magistratilor este definitiva, precizeaza.

Campaniile electorale ale PDL s-au finantat corect si legal, sustine Vasile Blaga. Fostul copresedinte al PNL ramane sub control judiciar

Instanta suprema a judecat, marti, cererea senatorului Vasile Blaga de ridicare a controlului judiciar in dosarul in care procurorii DNA Ploiesti il acuza de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, in perioada 2011-2012, Blaga ar fi primit in trei randuri, printr-un interpus, suma totala de 200. 000 de euro, precum si 500. 000 de euro de la fostul primar Gheorghe Stefan. Astfel, magistratii au decis ca Blaga va ramane sub control judiciar.

Vasile Blaga, la Sectia 1 de Politie. Fostul copresedinte PNL, cercetat sub control judiciar

Vasile Blaga a ajuns, luni dimineata, la sectia 1 de Politie. Fostul copresedinte al Partidului National Liberal este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat de trafic de influenta. Blaga, impreuna cu Gheorghe Stefan Pinalti, ar fi primit peste 5 milioane de euro pentru partid de la diverse persoane puse special la conducerea unor companii nationale.

Vasile Blaga ramane sub control judiciar

Vasile Blaga ramane sub control judiciar Stire in curs de actualizare.

Baronul penal PSD Mircea Cosma a fost recuperat de omul sau de incredere. Acesta este cercetat sub control judiciar si in dosarul cumnatului fostului premier Victor Ponta

Fostul sef al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost angajat la cabinetul noului presedinte al institutiei, Bogdan Toader. Primul, urmarit in mai multe dosare penale, este cel care l-a promovat pe cel de-al doilea in politica.

Surse: Cautiune de 300.000 de lei pentru scriitorul Eugen Burada, in dosarul Adinei Buzatu

Scriitorul Eugen Burada a fost pus sub control judiciar, luni, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, in care este vizata si stilista Adina Buzatu, potrivit unor surse judiciare.

Vasile Blaga contesta controlul judiciar

Fostul copresedinte al PNL, Vasile Blaga, afla astazi daca va fi cercetat in continuare sub control judiciar pentru trafic de influenta sau daca masura va fi ridicata. Decizia va fi luata de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Vasile Blaga a dat cu subsemnatul la Politie, in cadrul controlului judiciar (VIDEO)

Fostul copresedinte al PNL, Vasile Blaga, a fost luni dimineata la politie, fiind sub incidenta controlului judiciar, informeaza B1 TV. La intrarea in Sectia 1 de Politie din Capitala, Vasile Blaga nu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )