Libnet.ro
UNICEF

15:30

Olanda este ultima semifinalista a Cupei Mondiale 2014, dupa ce a invins Costa Rica la loviturile de departajare

B1 B1,
Olanda este ultima semifinalista a Cupei Mondiale 2014, dupa ce a invins Costa Rica la loviturile de departajare

Selectionata Olandei s-a calificat in faza semifinalelor Cupei Mondiale 2014, sambata, invingand Costa Rica la loviturile de departajare cu scorul de 5-4. Cele doua echipe nu au reusit sa inscrie in. continuă pe B1

Germania este prima semifinalista a Cupei Mondiale din Brazilia, dupa 1-0 cu Franta

Germania este prima semifinalista a Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a castigat cu 1-0 meciul cu Franta, disputat pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de fundasul.

Brazilia, a doua semifinalista a Cupei Mondiale dupa 2-1 cu Columbia, in sferturi

Brazilia s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale dupa ce a trecut cu 2-1 de Columbia, in cel de-al doilea sfert de finala al turneului final. Brazilia va intalni, in semifinale, Germania.

Olanda a invins Costa Rica la penaltyuri si s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale

Olanda este cea de-a patra semifinalista a Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a invins Costa Rica cu 4-3, in urma loviturilor de departajare, intr-un meci disputat la Salvador. La finalul celor 120 de minute de.

Germania este prima semifinalista de la Cupa Mondiala, dupa 1-0 cu Franta

Germania s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale din Brazilia, vineri seara, in urma victoriei la limita, scor 1-0, inregistrate in fata Frantei. Mats Hummels a semnat singura reusita a meciului, gol care a trimis Germania in careul de asi. Cu un om mai putin pe teren, fotbalistic vorbind, in persoana lui Paul Pogba, cocosii nu au putut emite pretentii in fata unei echipe exacte in aparare, care a stiut tot timpul ce isi doreste. Nemtii au tras un singur sut pe poarta pana in minutul 70, Schurrle indulcind statisticile spre final, cand a ratat doua ocazii imense, trase la indiggo. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Taboul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Olanda- Costa Rica, 4-3, in sferturile Cupei Mondiale. Olanda se califica in semifinale!

Olanda s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale dupa ce a invins Costa Rica cu 4-3. dupa executarea loviturilor de departajare. in semifinale, Olanda va intalni Argentina.

Olanda se califica dramatic in semifinalele Cupei Mondiale

Olanda a avut nevoie de loteria loviturilor de departajare pentru a trece de incapatanata echipa a Costa Ricai, care a rezistat fara gol primit in primele 120 de minute. Keylor Navas a fost imperial printr-o serie de parade care ne-a adus aminte de mexicanul Ochoa; iar cand paradele sale nu au fost suficiente, olandezii s-au ciocnit de bara portii. De trei ori. Van Gaal a mutat inspirat inainte de penaltiuri, cand l-a introdus pe Tim Krul in locul unui Cillessen neincalzit intre buturi si prea putin intrebuintat de adversar. Cel de-al doilea goalkeeper al Olandei si-a rasplatit antrenorul cu doua parade la executiile lui Ruiz si Umana, trimitand Portocala Mecanica in semifinalecu Argentina. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Argentina s-a calificat in semifinale dupa ce a invins, la limita, Belgia, cu 1-0, in sferturile Cupei Mondiale

Argentina s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale. Higuain a marcat in minutul 8 si a trimis Argentina in semifinale, unde va juca in compania castigatoarei intalnirii Olanda- Costa Rica.

Argentina accede in careul de asi al Cupei Mondiale

Argentina a invins la limita Belgia, scor 1-0, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, gratie golului inscris devreme in meci de Gonzalo Higuain. Belgienii au cautat in permanenta golul egalizator, dar s-au izbit de apararea fara cusur a pumelor, care vor intalni Olanda sau Costa Rica, in faza semifinalelor. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Live Text: Argentina- Belgia, 0-0, in sferturile Cupei Mondiale

Argentina si Belgia se dueleaza azi pentru un loc in semifinalele Cupei Mondiale. invingatoarea din acest meci va intalni, in careul de asi, castigatoarea intalnirii Olanda- Costa Rica.

Live Text: Argentina- Belgia, 1-0, in sferturile Cupei Mondiale

Argentina si Belgia se dueleaza azi pentru un loc in semifinalele Cupei Mondiale. invingatoarea din acest meci va intalni, in careul de asi, castigatoarea intalnirii Olanda- Costa Rica.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )