Libnet.ro
UNICEF

22:15

Muzica esentiala pentru Rio 2016: Criticii muzicali de la The New York Times au ales 30 de piese braziliene

Adevărul Adevărul,
Muzica esentiala pentru Rio 2016: Criticii muzicali de la The New York Times au ales 30 de piese braziliene

Sportivii si spectatorii care vor ajunge la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016 vor putea asculta o selectie de single-uri si cantece traditionale braziliene. Lista a fost intocmita de jurnalistii de la The New York Times si cuprinde 30 de melodii care au facut istorie, dar si unele recente, sub semnaturi celebre, precum Carmen Miranda, Gilberto Gil, Luis Gonzaga, Caetano Veloso, Joao Gilberto, Maysa si Sepultura. continuă pe Adevărul

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

FOTO+VIDEO. RIO 2016. Traditia Olimpiadei, pornita din Grecia Antica, renaste in cea mai importanta metropola a Braziliei secolului XXI

O lume noua, acesta este motto-ul sub care se desfasoara, in anul 2016, Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in Brazilia. La cea de a 31-a editie a Jocurilor Olimpice moderne vor participa 206 tari. Ceremonia de deschidere este programata la data de 5 august, iar ceremonia de inchidere pe 21 august, ambele urmand a se desfasura pe celebrul stadion Maracana.

10.500 de sportivi, 207 de echipe si 28 de sporturi sunt gata sa inceapa Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016

Jocurile Olimpice de Vara vor incepevineri oficial in urma unei ceremonii de deschidere care va avea loc pe Stadionul Maracana din Rio, Brazilia.

TVR 3 fura startul la Rio 2016. La noapte incep primele transmisii din Brazilia

Brazilia-Africa de Sud, Portugalia-Argentina si Suedia-Columbia sunt cele trei meciuri de fotbal cu care incepe maratonul olimpic la TVR.

RIO 2016: Panica pe un stadion, dupa ce un barbat a abandonat un pachet suspect

Un barbat a fost arestat, miercuri dimineata, la Arena Corinthians din Sao Paulo, stadion care gazduieste meciul din cadrul turneului olimpic de fotbal, informeaza O Jogo.

Rio 2016: Cate medalii poate castiga Romania la Jocurile Olimpice

Romania merge la Jocurile Olimpice de Vara 2-16 cu sanse reduse sa castige vreo medalie de aur. Din anul 2000, Romania se afla intr-o scadere constanta la numarul de medalii olimpice, iar in acest an am putea continua pantadescendenta.

Fotbalul incepe la Rio 2016 inaintea deschiderii Jocurilor Olimpice

Meciurile turneului olimpic vor incepe pe 4 august, chiar daca ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice este programata o zi mai tarziu.

Loturl Romaniei pentru JO 2016

Romania va fi reprezentata in total la Rio de un lot de 96 de sportivi si 7 rezerve, la 15 discipline. Initial erau 97 de sportivi, darsaritorul in inaltime Mihai Donisan, aflat deja in Brazilia, a fost suspendat de la Jocurile Olimpice de Federatia Internationala de Atletism pentru dopaj.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2893 seconds )