Libnet.ro
UNICEF

22:30

Olli Rehn este uimit de criticile lui Francois Hollande la adresa Comisiei Europene

Hotnews Hotnews,
 Olli Rehn este uimit de criticile lui Francois Hollande la adresa Comisiei Europene

Comisarul UE pentru Afaceri Economice si Monetare, finlandezul Olli Rehn, s-a declarat uimit de criticile presedintelui Frantei, Francois Hollande, la adresa Comisiei Europene, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Olli Rehn este uimit de criticile lui Francois Hollande la adresa Comisiei Europene.

Comisarul UE pentru Afaceri Economice si Monetare, finlandezul Olli Rehn, s-a declarat uimit de criticile presedintelui Frantei, Francois Hollande, la adresa Comisiei Europene, relateaza AFP, citat de Mediafax. In urma cu cateva zile, presedintele Frantei cerea crearea unui guvern economic european si o mai buna coordonare in materie de politici economice; acum, el critica Bruxellesul pentru recomandari prea directe. Este un mic paradox in aceasta atitudine, a spus Rehn. Eu credeam ca .

Olli Rehn, surprins de criticile Frantei la adresa Comisiei Europene

Comisarul european pentru afaceri economice, Olli Rehn, a declarat vineri ca a fost surprins ca Franta i-a criticat echipa pentru reformele recomandate, dupa ce Parisul a propus mai mare coordonare ecomonica pentru zona euro, scrie Reuters.

Angela Merkel comite o gafa si il numeste pe Francois Hollande Francois Mitterrand

Angela Merkel a comis, joi, o gafa in cadrul conferintei de presa comune cu Francois Hollande, pe care l-a confundat cu unul dintre ilustrii sai predecesori, Francois Mitterrand, sub privirile amuzate ale presedintelui francez, relateaza AFP.

Angela Merkel a comis o gafa uriasa. Cum l-a numit pe presedintele francez Francois Hollande

Cancelarul german Angela Merkel a comis joi o gafa, in cadrul unei conferinte de presa comune cu presedintele francez Francois Hollande. Angela Merkel l-a confundat pe presedintele Frantei cu unul dintre predecesor.

Francois Hollande: Comisia Europeana nu ne poate dicta ce trebuie sa facem

Francois Hollande a declarat, ieri, ca vocea Comisiei Europene CE) nu poate dicta Frantei ce trebuie sa faca, informeaza AFP.

Francois Hollande: Comisia Europeana nu poate dicta Frantei ce trebuie sa facem

Comisia Europeana nu poate dicta Frantei ce trebuie sa faca, a declarat miercuri presedintele Francois Hollande, dupa ce Bruxellesul a indemnat Parisul sa initieze reforma pensiilor anul acesta, informeaza.

Bruxellesul cere Parisului reforme. Francois Hollande: Comisia Europeana nu dicteaza Frantei ce are de facut

Comisia Europeana nu dicteaza Frantei ce are de facut, a reactionat presedintele Francois Hollande, dupa ce executivul european a cerut Parisului sa demareze reforme structurale in acest an, relateaza AFP.

Presedintele francez Francois Hollande: Comisia Europeana nu ne poate dicta ce trebuie sa facem

Comisia Europeana nu poate dicta Frantei ce trebuie sa faca, a declarat miercuri presedintele Francois Hollande, dupa ce Bruxellesul a indemnat Parisul sa initieze reforma pensiilor anul acesta, relateaza AFP.

Francois Hollande: Comisia Europeana nu poate dicta Frantei ce trebuie sa faca. Doar noi putem stabili calea pentru atingerea obiectivelor

Francois Hollande, presedintele Frantei a declarat, miercuri, dupa ce Bruxelles-ul a indemnat Parisul sa initieze reforma pensiilor anul acesta, ca nimeni, nici Comisia Europeana, nu poate dicta tarii sale ce.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )