Libnet.ro
UNICEF

17:30

Omagiu adus victimelor din Colectiv in minutul 41 al meciului ACS Poli-Dinamo

Antena3 Antena3,
Omagiu adus victimelor din Colectiv in minutul 41 al meciului ACS Poli-Dinamo

Un omagiu a fost adus, sambata seara, la meciul ACS Poli Timisoara - Dinamo, din etapa a XVII-a a Ligii I, victimelor incendiului de la clubul Colectiv, de saptamana trecuta, in minutul 41 al partidei jocul. continuă pe Antena3

Andre Rieu a venit la Bucuresti pentru a face o donatie victimelor din Colectiv

Violonistul Andre Rieu a venit astazi, in jurul orei 16. 15, la clubul Colectiv din Bucuresti, pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului din 30 octombrie si pentru a face o donatie pentru ajutorarea persoanelor grav ranite in urma tragediei.

inselaciune in numele victimelor din Colectiv in Galati

Angajatii unui post de televiziune din Galati au sesizat politia despre faptul ca o persoana, care s-a dat drept angajat al respectivei institutii media, a deschis un cont si indeamna populatia sa contribuie cu sume de bani pentru a ajuta victimele incendiului de la Bucuresti, dar ca acea persoana nu lucreaza la televiziune.

Echipe de medici din Franta vin in Romania ca sa participe la operarea victimelor din Colectiv

Doi medici din Franta, dintre care unul de origine romana, vin la Bucuresti ca sa ajute la interventiile chirurgicale la care vor fi supusi ranitii din Colectiv.

Marsul tacerii Colectiv. Mobilizare pe Facebook pentru un omagiu adus victimelor din Colectiv

Marsul tacerii Colectiv, o actiune in memoria victimelor incendiului din Bucuresti, a fost demarata pe Facebook, utilizatorii retelei fiind indemnati sa se adune, vineri, de la ora 21. 00, in parcul din Piata Unirii, precizandu-se ca evenimentul nu are legatura cu protestele din ultimele zile.

Festivalul de Arta Contemporana Metropolis este dedicat VICTIMELOR din clubul Colectiv

Festivalul de Arta Contemporana Metropolis, care se defasoara in Parcul Herastrau din Bucuresti, este dedicat memoriei victimelor din clubul Colectiv.

Tragedia din Colectiv. Universal Music Romania doneaza incasarile celui mai recent album Goodbye to Gravity victimelor incendiului din club

Casa de discuri Universal Music Romania va dona victimelor tragediei din Colectiv toti banii incasati in urma vanzarilor albumelor formatiei Goodbye to Gravity si pe cele din vanzarea albumului Ce simti al trupei Up To Eleven.

UPDATE. Bilantul mortilor din Colectiv a crescut la 41

Bilantul mortilor in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala a crescut, sambata, la 41.

Cum arata Adi Despot dupa incendiul din Colectiv

Adi Despot si-a facut ieri aparitia la Sibiu, la conferinta in cadrul caruia le-a vorbit studentilor de la Universitatea Lucian Blaga inclusiv despre cele intamplate vineri seara, in clubul Colectiv.

FOTO. Arafat, detalii despre transportul ranitii din Colectiv care au murit in Olanda

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, sambata, ca cei doi raniti in urma incendiului din Colectiv, care au murti dupa ce au fost transportati in Olanda, erau OK cand au ajuns la spitalul din Bruxelles. insa, dupa aceea, starea lor s-a agravat si au intrat in spot cardiac.

Ce au declarat vedetele la concertul caritabil pentru victimile din Colectiv

Miercuri seara a fost organizat un concert caritabil in clubul Bamboo, in cadrul caruia au cantat mai multe nume cunoscute si la care au participat si vedete din showbiz. Iata ce au declarat acestia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )