Libnet.ro
UNICEF

14:00

Omar Hayssam cere anularea condamnarilor primite pentru terorism si in dosarul Volvo

B1 B1,
Omar Hayssam cere anularea condamnarilor primite pentru terorism si in dosarul Volvo

Omar Hayssam cere anularea condamnarii pentru terorism. Sirianul a depus la instanta suprema o contestatie in anulare in dosarul de terorism, care, daca va fi admisa, va duce la rejudecarea dosarului. Actiunea. continuă pe B1

Omar Hayssam cere anularea condamnarii pentru terorism

Omar Hayssam cere anularea condamnarii pentru terorism. Sirianul a depus la instanta suprema o contestatie in anulare in dosarul de terorism, care, daca va fi admisa, va duce la rejudecarea dosarului.

Omar Hayssam cere anularea condamnarii pentru terorism, in dosarul rapirii jurnalistilor

Omar Hayssam cere sa fie rejudecat in dosarul in care a fost condamnat pentru rapirea jurnalistilor romani. Condamnarea sa in acest dosar este de 20 de ani pentru lipsire de libertate si.

Omar Hayssam cere redeschiderea dosarului in care a fost condamnat pentru terorism

Omar Hayssam a depus la Curtea Suprema o contestatie prin care solicita rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru rapirea celor trei jurnalisti in Irak. Rejudecarea dosarului va avea primul termen pe 24 ianuarie 2014. Cererea a fost depusa pe 1 august.

Omar Hayssam cere sa fie rejudecat in dosarul in care a fost condamnat pentru rapirea jurnalistilor romani

Omar Hayssam cere sa fie rejudecat in dosarul in care a fost condamnat pentru rapirea jurnalistilor romani. Condamnarea este de 20 de ani pentru lipsire de libertate si terorism. Stire in curs de.

Cerere SOCANTA a lui Omar Hayssam. Vezi ce condamnare vrea sa anuleze sirianul.

Omar Hayssam cere anularea condamnarii pentru terorism. cererea sirianului va fi judecata in ianuarie 2014. El este condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru aceasta fapta. Omul de afaceri a fost arestat preventiv, vineri, in dosarul de inselaciune si delapidare, Tribunalul Bucuresti admitand astfel propunerea in acest sens formulata de procurorii DIICOT. Omar Hayssam se afla, din 23 iulie, in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova, dupa ce a fost adus in Romania pentru a-si executa .

UPDATE Omar Hayssam cere rejudecarea dosarului de terorism si a dosarului Volvo. Termenele de judecata, pe 15 si 24 ianuarie 2014

Omar Hayssam a depus la instanta suprema contestatii in anulare in dosarul de terorism, care, daca va fi admisa, va duce la rejudecarea dosarului, actiunea avand primul termen de judecata in 24 ianuarie 2014. Hayssam a facut acelasi demers si in privinta dosarului cunoscut ca Volvo, actiunea avand primul termen de judecata in 15 ianuarie 2014, informeaza Mediafax.

Omar Hayssam cere rejudecarea dosarului de terorism. Primul termen de judecata, pe 24 ianuarie 2014

Omar Hayssam a depus la instanta suprema o contestatie in anulare in dosarul de terorism, care, daca va fi admisa, va duce la rejudecarea dosarului, actiunea avand primul termen de judecata in 24 ianuarie 2014, informeaza Mediafax. Contestatia a fost depusa la 1 august.

Omar Hayssam vrea si rejudecarea dosarului Volvo.

Omar Hayssam, care a depus la instanta suprema o contestatie in anulare in dosarul de terorism, a facut acelasi demers si in privinta dosarului cunoscut ca Volvo, actiunea avand primul termen de judecata in 15 ianuarie 2014. Contestatia in anulare privind dosarul Volvo a fost depusa, ca si cea pentru dosarul de terorism, in 1 august. Admiterea unei contestatii in anulare duce la rejudecarea dosarului. Contestatia in anulare in dosarul de terorism are primul termen de judecata la 24 .

Omar Hayssam vrea rejudecarea dosarului de terorism

Omar Hayssam a depus la instanta suprema o contestatie in anulare in dosarul de terorism, care, daca va fi admisa, va duce la rejudecarea dosarului, actiunea avand primul termen de judecata in 24 ianuarie 2014, informeaza Mediafax. Contestatia a fost depusa la 1 august.

Omar Hayssam si fratele lui, Mohamad, arestati preventiv in dosarul de delapidare.

Fratele lui Omar Hayssam, Mohamad, a fost si el arestat. --- Omar Hayssam a fost arestat preventiv in dosarul de inselaciune si delapidare, potrivit deciziei luate vineri de Tribunalul Bucuresti, prin care a fost admisa propunerea in acest sens formulata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), infomeaza Mediafax. --- Omar Hayssam a declarat vineri, in fata unui judecator de la Tribunalul Bucuresti, ca dosarele sale .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )