Libnet.ro
UNICEF

19:15

Omer Susli pregateste inca doua magazine Praktiker in Bucuresti: Inca este loc pe piata DIY din Capitala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Omer Susli pregateste inca doua magazine Praktiker in Bucuresti: Inca este loc pe piata DIY din Capitala

Dupa preluarea lantului de magazine Praktiker de la compania germana cu acelasi nume, Omer Susli are planuri mari in ceea ce priveste expansiunea retailerului la nivel local, pe lista antreprenorului de origine turca fiind inca doua magazine de. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul concurentei analizeaza preluarea a doua magazine NIC de catre Mega Image

Consiliul concurentei analizeaza operatiunea prin care Mega Image SRL a preluat activitatile de comert cu amanuntulinclusiv o parte a activelor aferente acestor activitati) desfasurate in doua magazine, din Bucuresti, apartinand General NIC Import Export SRL, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea a doua magazine Nic de catre Mega Image

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Mega Image S. a preluat activitatile de comert cu amanuntul inclusiv o parte a activelor aferente acestor activitati) desfasurate in doua magazine, din Bucuresti, apartinand General NIC Import Export S. , informeaza un comunicat de presa transmis redactiei.

Omer Susli, Praktiker: 50%-60% din locuintele din Romania nu sunt la standardele Uniunii Europene

Mai mult de jumatate 50%-60%) din locuintele din Romania nu sunt la standardele Uniunii Europene, sustine Omer Susli, proprietarul Praktiker, prezent la conferinta ReConstruct , organizata de WALL-STREET. RO in parteneriat cu Genesis Development si.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )