Libnet.ro
UNICEF

08:30

OMS despre suspendarea studiului pentru vaccinul anti-Covid: Este un lucru bun, este un apel de trezire

Antena3 Antena3,
OMS despre suspendarea studiului pentru vaccinul anti-Covid: Este un lucru bun, este un apel de trezire

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat ca decizia AstraZeneca de a amana studiul pentru a treia faza a vaccinului anti-Covid din motive de siguranta, poate fi un lucru bun si un apel de trezire, pemtru ca dezvoltarea unui vaccin nu este intodeuna un drum drept si rapid, scrie CNBC. continuă pe Antena3

Speak si Stefania, testati pentru COVID. Care este rezultatul!

Speak si Stefania se numara printre vedetele care au intrat in izolare dupa ce Nea Marin a fost depistat pozitiv cu COVID. Cei doi s-au testat la randul lor. Iata care este rezultatul! .

OMS: Decizia AstraZeneca de a amana testele finale pentru vaccinul anti-Covid este o trezire la realitate

Organizatia Mondiala a Sanatatii a apreciat joi ca decizia AstraZeneca de a amana studiul clinic de faza a 3-a al vaccinului pentru Covid-19, din motive de siguranta, este o trezire la realitate, o reamintire ca dezvoltarea unui vaccin nu este intotdeauna un drum rapid si drept, relateaza CNBC citat de news. ro.

Ce spune ministrul britanic al sanatatii despre suspendarea testarii vaccinului AstraZeneca: De fapt, nu este prima oara

Ministrul britanic al Sanatatii, Matt Hancock, a declarat miercuri ca decizia AstraZeneca de a pune pauza la testarea vaccinului contra coronavirusului sunt o provocare, dar nu inseamna neaparat un pas inapoi in dezvoltarea vaccinului, transmite Reuters.

CORONAVIRUS |OMS considera ca decizia AstraZeneca de a amana studiul clinic de faza a 3-a al vaccinului pentru Covid-19 este o trezire la realitate

Oficialii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) au declarat ca decizia AstraZeneca de a amana studiul de faza a treia a vaccinului sau experimental Covid-19 din motive de siguranta este un memento ca.

OMS: Decizia AstraZeneca de a amana studiul clinic de faza a 3-a al vaccinului pentru Covid-19 este o trezire la realitate

Organizatia Mondiala a Sanatatii a apreciat joi ca decizia AstraZeneca de a amana studiul clinic de faza a 3-a al vaccinului pentru Covid-19, din motive de siguranta, este o trezire la realitate, o reamintire ca dezvoltarea unui vaccin nu este intotdeauna un drum rapid si drept, relateaza CNBC, conform news. ro.

Testele pentru vaccinul impotriva coronavirusului au fost oprite, dupa ce un barbat a dezvoltat o boala inexplicabila

In ciuda faptului ca exista presiuni si sperante mari cu privire la un vaccin impotriva coronavirusului, studiile clinice finale pentru un astfel de vaccin, dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford, au fost suspendate dupa ce un participant a avut o reactie adversa in Marea Britanie.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE CUMPARAREA TABLETELOR PENTRU ELEVI intregul sistem de achizitii trebuie reevaluat

Legat de problema achizitionarii tabletelor necesare elevilor pentru educatia online, presedintele a spus ca ne confruntam cu o situatie care este nesatisfacatoare si trebuie rezolvata repede. Domnia sa a precizat ca momentan se lucreaza la un scenariu prin care autoritatile locale vor achizitiona tabletele si acestea vor fi decontate de catre Guvern, din fondurile europene, iar unde nu se poate se vor lua in calcul achizitii directe pe loturi mici.

EXCLUSIV Ce spun medicii de familie despre adeverinta obligatorie pentru inscrierea elevilor la scoala: Probema se pune acolo unde nu sunt cabinete scolare. Ani de zile medicii de familie au facut ce nu era treaba lor

Ministerul Sanatatii a transmis, intr-o adresa catre Directiile de sanatate publica din tara, modelul standard al adeverintei medicale pentru inscrierea in colectivitate pe care elevii trebuie sa o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )