Libnet.ro
UNICEF

20:30

Omul de afaceri Gigi Becali, audiat la DNA Craiova in dosarul transferului lui Mihai Costea

Adevărul Adevărul,
Omul de afaceri Gigi Becali, audiat la DNA Craiova in dosarul transferului lui Mihai Costea

Finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti a fost audiat, joi, la DNA Craiova, in dosarul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua. Gigi Becali a fost chemat in calitate de martor. continuă pe Adevărul

George Becali, audiat de DNA Craiova. Adrian Mititelu, suspect in dosar

George Becali, finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, a fost audiat, joi dupa amiaza, la DNA Craiova, in calitate de martor in dosarul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua, informeaza Mediafax.

Marius Locic, audiat la DNA in dosarul lui Ontanu

Omul de afaceri Marius Locic a fost miercuri seara la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul primarului sectorului 2 Neculai Ontanu, au declarat pentru News. ro surse judiciare.

Omar Hayssam, din nou la DNA, in dosarul IPRS Baneasa

Omul de afaceri Omar Hayssam este audiat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticorptie, in dosarul privind privatizarea IPRS Baneasa.

Surse: Omul de afaceri Cristian Borcea, denuntator in dosarul lui Neculai Ontanu

Omul de afaceri Cristian Borcea este denuntator in dosarul primarului Neculai Ontanu, acesta fiind cel care a intervenit la edil pentru ca un proprietar sa beneficieze de retrocedarea nelegala a unui teren, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )