Libnet.ro
UNICEF

21:30

Omul de afaceri Gruia Stoica va fi judecat in arest la domiciliu

Antena3 Antena3,
Omul de afaceri Gruia Stoica va fi judecat in arest la domiciliu

Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat ca ar fi oferit mita pentru a afla o oferta confidentiala la o licitatie, va fi plasat in arest la domiciliu, a hotarat vineri seara inalta Curte de Casatie si Justitie,. continuă pe Antena3

Gruia Stoica va fi judecat in arest la domiciliu

Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat ca ar fi oferit mita pentru a afla o oferta confidentiala la o licitatie, va fi plasat in arest la domiciliu, a hotarat Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce acesta a cerut sa fie judecat in libertate, transmite Mediafax.

Omul de afaceri Gruia Stoica va fi plasat in arest la domiciliu: Decizia iCCJ, definitiva

Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat ca ar fi oferit mita pentru a afla o oferta confidentiala la o licitatie, va fi plasat in arest la domiciliu, a hotarat inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce.

Gruia Stoica a fost eliberat din arest. Omul de afaceri va fi judecat in arest la domiciliu. Primul lucru, ma duc sa-mi vad copilul

Omul de afaceri Gruia Stoica va fi cercetat in arest la domiciliu. Acesta a parasit Penitenciarul Rahova in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce vineri seara magistratii de la Curtea Suprema au decis sa-l judece in continuare sub control judiciar in arest la domiciliu. Gruia Stoica este judecat pentru o mita de trei milioane de euro pentru a afla anticipat pretul oferit de CFR intr-o licitatie.

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost eliberat si va fi judecat in arest la domiciliu

Omul de afaceri Nelu Iordache, aflat in arest de aproape un an si sase luni in dosarul in care este acuzat ca a deturnat fonduri europene pentru primul tronson din autostrada Nadlac-Arad, va fi judecat in arest la domiciliu. Asta au de decis definitiv, miercuri, magistrati Curtii de Apel Bucuresti.

Gruia Stoica va fi judecat in arest la domiciliu

Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat ca ar fi oferit mita pentru a afla o oferta confidentiala la o licitatie, va fi plasat in arest la domiciliu, a hotarat Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce acesta a cerut sa fie judecat in libertate.

Gruia Stoica a fost eliberat din arest. Omul de afaceri va fi judecat in arest la domiciliu

Decizia a fost luata astazi de catre magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Gruia Stoica este judecat pentru o mita de trei milioane de euro pentru a afla anticipat pretul oferit de CFR intr-o licitatie.

Gruia Stoica a fost eliberat din arest. OImul de afaceri va fi judecat in arest la domiciliu

Decizia a fost luata astazi de catre magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Gruia Stoica este judecat pentru o mita de trei milioane de euro pentru a afla anticipat pretul oferit de CFR intr-o licitatie.

Gruia Stoica, in arest la domiciliu

Omul de afaceri Gruia Stoica urmeaza sa fie plasat in arest la domiciliu. Decizia a fost luata, vineri, de inalta Curte de Casatie si Justitie.

Gruia Stoica a fost pus in arest la domiciliu

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost plasat in arest la domiciliu, decizia fiind luata de Curtea Suprema de Justitie, potrivit surselor din presa.

Nelu Iordache, in arest la domiciliu, dupa un an si sase luni de detentie

Omul de afaceri Nelu Iordache, aflat in detentie de circa un an si sase luni in dosarul in care este acuzat ca a deturnat fonduri europene pentru primul tronson din autostrada Nadlac-Arad, va fi judecat in stare de arest la domiciliu, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.204 seconds )