Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omul de afaceri Nelu Iordache, condamnat la peste sase ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Omul de afaceri Nelu Iordache, condamnat la peste sase ani de inchisoare

Controversatul om de afaceri Nelu Iordache a fost condamnat, vineri, la sase ani si trei luni de inchisoare,intr-un dosar privind deturnarea fondurilor intr-un tronson din Autostrada. continuă pe Antena3

Omul de afaceri Nelu Iordache, condamnat la sase ani si trei luni de inchisoare

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost condamnat, astazi, de magistratii Tribunalului Bucuresti, la sase ani si trei luni de inchisoare in dosarul privind deturnarea fondurilor pentru primul tronson al autostrazii Nadlac - Arad, in care s-a inregistrat un prejudiciu de 1,2 miliarde de lei in dauna CNADNR, a unei banci si a unei firme de constructii din Spania.

Omul de afaceri Nelu Iordache, condamnat la sase ani si trei luni de inchisoare cu executare

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost condamnat vineri la sase ani si trei luni de inchisoare cu executare, in dosarul privind deturnarea fondurilor pentru primul tronson din autostrada Nadlac - Arad,.

Omul de afaceri Nelu Iordache, condamnat la 6 ani si 3 luni inchisoare. Decizia nu este definitiva

Omul de afaceri Nelu Iordache, administrator al SC Romstrade SRL, a fost condamnat vineri de Tribunalul Bucuresti la 6 ani si 3 luni inchisoare cu executare intr-un dosar in care este acuzat de mai multe infractiuni, printre care si fraude cu fonduri europene alocate pentru constructia autostrazii Nadlac - Arad, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )