Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Omul de afaceri Ovidiu Tender, audiat din nou la DNA

B1 B1,
Omul de afaceri Ovidiu Tender, audiat din nou la DNA

Omul de afaceri Ovidiu Tender a venit si marti la la DNA, pentu a da declaratii atat in dosarul in care a facut un denunt impotriva Alinei Bica, cat si in cazul plagerii sale vizand faptul ca ar fi fost. continuă pe B1

Omul de afaceri Ovidiu Tender, audiat din nou la DNA

Omul de afaceri Ovidiu Tender a venit si azi la DNA, pentu a da declaratii atat in dosarul in care a facut un denunt impotriva Alinei Bica, cat si in cazul plagerii sale vizand faptul ca ar fi fost inselat la cumpararea unui avion, potrivit surselor din presa.

Nume grele azi, la DNA. Omul de afaceri Ovidiu Tender, audiat de procurori

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat luni, la DNA, el spunand ca a venit in cazul plangerii sale privind persoanele care i-au furat un avion si a mentionat ca nu a fost chemat pentru a da declaratii dupa.

Ovidiu Tender, audiat la DNA: Mi s-a furat un avion

Omul de afaceri Ovidiu Tender, a fost audiat luni la DNA, dupa ce a facut un denunt impotriva Alinei Bica, arestata in dosarul retrocedarilor ilegale. Tender spune ca a fost la DNA pentru a da declaratii in cazul plangerii sale cu privire la persoanele.

Ovidiu Tender, audiat la DNA. El ar fi fost citat in calitate de reclamant intr-un dosar in care acuza ca i s-a furat un avion

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), el spunand ca a venit in cazul plangerii sale privind persoanele care i-au furat un avion si a mentionat ca nu a fost chemat pentru a da declaratii dupa ce a facut un denunt impotriva Alinei Bica, fostul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Acesta a adaugat ca se bucura de arestarea ei.

Ovidiu Tender, audiat la DNA

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost chemat, marti, la la DNA, pentru a da declaratii, atat in dosarul in care a facut un denunt impotriva Alinei Bica, cat si in cazul plangerii sale vizand faptul ca ar fi fost inselat la cumpararea unui avion, informeaza Mediafax.

Procurorii DNA: Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor omului de afaceri Ovidiu Tender

Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender, a pus procurorii de sedinta sa depuna concluzii favorabile in procesul acestuia si chiar sa semneze un proces verbal ca vor proceda asa, arata procurorii DNA in referatul cu propunerea de arestare a fostei sefe a DIICOT.

Ovidiu Tender, audiat la DNA

Omul de afaceri Nelu Iordache, audiat la DNA

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost audiat, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Iordache le-a spus anchetatorilor ca nu a avut afaceri cu Dorin Cocos si ca nu o cunoaste pe Elena Udrea, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti in ce dosar a fost chemat sa dea declaratii.

Ovidiu Tender: M-a bucurat arestarea Alinei Bica

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat luni la DNA, unde s-a prezentat in calitate de reclamant, deoarece i s-a furat un avion in urma cu cativa ani, dupa cum a declarat acesta, la iesirea de la audieri.

VIDEO Ovidiu Tender: M-a bucurat arestarea Alinei Bica

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat luni la DNA, unde s-a prezentat in calitate de reclamant, deoarece i s-a furat un avion in urma cu cativa ani, dupa cum a declarat acesta, la iesirea de la audieri.

ştiri de la B1

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )