Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, pus sub control judiciar 60 de zile

B1 B1,
Omul de afaceri Sorin Strutinsky, pus sub control judiciar 60 de zile

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost pus sub control judiciar timp de 60 de zile printr-o decizie a Curtii Supreme care nu este definitiva. Strutinsky este prietenul fostului primar al Constantei, Radu Mazare,. continuă pe B1

Cristian Adomnitei va fi pus sub control judiciar

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, aflat in arest la domiciliu pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, va fi eliberat, dupa ce Curtea de Apel Iasi a decis definitiv ca acesta sa fie cercetat sub control judiciar pentru 30 de zile.

Cristian Adomnitei a fost pus sub control judiciar. Decizia este definitiva

Curtea de Apel Iasi a decis definitiv inlocuirea arestului la domicliu cu masura controlului judiciar pentru 30 de zile in cazul liberalului Cristian Adomnitei, presdintele Consiliului Judetean Iasi,.

Radu Mazare va fi cercetat in libertate. Instanta l-a pus sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare, va fi cercetat in libertate. Magistratii Curtii Supreme au admis, miercuri, cererea edilului de inlocuire a arestului preventiv si au decis sa il puna sub control judiciar. Decizia este definitiva.

Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, sub CONTROL JUDICIAR

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este suspectat pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual. Decizia Curtii de Apel Iasi este definitiva.

Radu Mazare SCAPA de arest. Fostul primar, cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita, au decis definitiv magistratii ICCJ, Astfel, fostul edil constantean urmeaza sa fie eliberat dupa aproape trei luni de arest.

Gheorghe Nichita va fi cercetat sub control judiciar: Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva

Primarul suspendat al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, va fi cercetat sub control judiciar, potrivit deciziei luate joi de Tribunalul Bucuresti, informeaza Mediafax. Decizia instantei nu este definitiva,.

Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar. Decizia NU este definitiva

Primarul suspendat al Iasului, Gheorghe Nichita va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca ii folosea pe angajatii Politiei Locale pentru a o urmari pe fosta sa iubita. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva.

Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar; decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis cercetarea sub control judiciar a primarului suspendat al Iasiului Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca ii folosea pe angajatii Politiei.

Frauda cu bani europeni: Iubitul Mihaelei Borcea, cercetat sub control judiciar

Primarul localitatii aradene Zabrani, Marian Toader, va fi cercetat sub control judiciar in dosarul de fraudare a unor fonduri europene. Magistratii Curtii de Apel Timisoara au decis, joi, sa inlocuiasca arestul la domiciliu cu o masura mai blanda.

Andrei Chiliman ramane in libertate sub control judiciar

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, va fi cercetat in continuare in stare de libertate sub control judiciar, dupa ce Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a lui Chiliman, Vlad Moisescu, Ioana Costescu si Ion Brad, precizeaza mai multe surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )