Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omul cu cea mai buna memorie din lume, spaima cazinourilor: care este tehnica de memorare pe care o foloseste

Adevărul Adevărul,
Omul cu cea mai buna memorie din lume, spaima cazinourilor: care este tehnica de memorare pe care o foloseste

Britanicul Dominic OBrien, 59 de ani, este supranumit barbatul cu cea mai buna memorie din lume. A castigat de opt ori Campionatul Mondial de Memorie, in ultimii zece ani, si nu are voie sa intre in multe din cazinourile mari din lume pentru ca poate sa memoreze ordinea cartilor dintr-un pachet intreg de joc in cateva secunde. continuă pe Adevărul

Oamenii compuneau muzica in urma cu 3.000 de ani: cum suna cea mai veche melodie din lume

In cazul in care va intrebati cand au descoperit oamenii muzica, raspunsul s-ar putea sa va surprinda: in urma cu 3. 400 de ani. Descoperirea dateaza din anii 1950, cand arheologii francezi au descoperit o serie de placute din argila in situl sirian Ugarit. Datand din secolul al XIV-lea i. e. n. , redactate in hurita, in prezent o [].

Milioane de euro pentru o...cursa de yacht-uri: cum schimba tehnologia cea mai veche competitie din lume

Se intampla o data la trei sau patru ani si nu participa decat 4-5 echipe, de pe intreg globul. Competitia mondiala are o traditie care precede prima editie a Jocurilor Olimpice cu 45 de ani, radacina si regulile competitiei avandu-si originea la.

O romanca a castigat premiul Emmy pentru cea mai buna actrita: Tatiana Maslany a avut o aparitie de senzatie pe covorul rosu (FOTO, VIDEO)

Tatiana Maslany a castigat premiul Emmy pentru cea mai buna actrita in rol principal pentru rolul jucat in Orphan Black in cea de-a 68-a editie anuala a galei de decernare a pr.

O romanca, castigatoarea premiului Emmy pentru cea mai buna actrita. Tatiana Maslany a stralucit pe covorul rosu

Tatiana Maslany, care de doi ani este considerata marea favorita la premiile Emmy pentru cea mai buna actrita in rol principal datorita prestatiei ei din serialul de succes Orphan Black, a.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din lume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Roma: Unul dintre cei mai cunoscuti exorcisti din lume a incetat din viata la 91 de ani. Preotul Gabriele Amorth a realizat 70.000 de sedinte de exorcism

Roma: Unul dintre cei mai cunoscuti exorcisti din lume a incetat din viata la 91 de ani. Preotul Gabriele Amorth a realizat 70. 000 de sedinte de exorcism .

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania: Nu este Bucurestiul

Cel mai mare oras din Romania ca suprafata nu este Bucurestiul, asa cum multi se credeau, ci Brosteni. Localitatea suceveana a primit statutul de oras in 2012. Acesta ocupa o suprafata de.

Cea mai apreciata sportiva din Italia, surprinsa de paparazzi in timp ce facea topless (FOTO)

Tania Cagnatto in varsta de 31 de ani este una dintre cele mai apreciate sportive din Italia. Paparazzii italieni au reusit sa o surprinda in timp ce facea topless. Sportiva se afla intr-o va.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania. Nu este Bucurestiul

Localitatea a primit statutul de oras in urma cu 12 ani. Conform recensamantului realizat in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil stiati, cele mai mari.

Fiica lui Nico a facut senzatie la cea mai recenta editie din Supravietuitorul: Tanara si-a surpins colegii de competitie cu un dans din sani! (VIDEO)

Alexandra Matei, fata cantaretei Nico, a atras toate privirile colegilor sai de la Supravietuitorul, cu un scurt dans din silicoane. Dupa ce in prima editie a emisiunii a facut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )