Libnet.ro
UNICEF

15:46

One Direction si Katy Perry, principalii castigatori American Music Awards

România Liberă România Liberă,
One Direction si Katy Perry, principalii castigatori American Music Awards

Trupa pop One Direction si cantareata Katy Perry au fost principalii castigatori ai galei American Music Awards 2014, primind cate trei trofee in cadrul evenimentului care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Taylor Swift, One Direction, Iggy Azalea si Katy Perry, marii castigatori de la American Music Awards!

Editia din acest an a American Music Awards nu a fost una extrem de surprinzatoare. In afara de Iggy Azalea, care a castigat in fata lui Eminem la categoria Favorite Artist Rap/ Hip-Hop restul castigatorilor puteau fi foarte usor de prevazut. Au plecat acasa cu trofee baietii de la One Direction, Katy Perry, Taylor Swift si Enrique Iglesias.

One Direction si Katy Perry, principalii invingatori ai galei American Music Awards

Trupa One Direction si cantareata Katy Perry au fost marii invingatori ai galei American Music Awards. Atat britanicii cat si solista americana au luat cate trei premii la ceremonia care a avut loc la Los.

American Music Awards 2014: lista completa a castigatorilor si momentul controversat oferit de Jennifer Lopez

Trupa pop rock One Direction si cantareata americana Katy Perry au fost marii castigatori ai galei American Music Awards 2014 AMA), fiind recompensati cu trei trofee. De asemenea, printre premianti s-au numarat artistii Beyonce, Enrique Iglesias si Taylor Swift, in timp ce show-ul a fost marcat de momentul controversat oferit de Jennifer Lopez si Iggy Azalea.

Katy Perry va canta la gala Super Bowl din februarie 2015

Cantareata pop Katy Perry va fi vedeta concertului de la editia din februarie 2015 a galei Super Bowl, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii, a anuntat, duminica, Liga Nationala de Fotbal NFL).

Katy Perry va canta la gala Super Bowl din luna februarie

Cantareata Katy Perry va concerta la editia din februarie 2015 a galei Super Bowl, cel mai urmarit eveniment sportiv si de televiziune din Statele Unite ale Americii, a anuntat, duminica, Liga Nationala de.

VIDEO One Direction, videoclip plin de amor si umor! Uite aici cum arata noul clip al trupei Night Changes

Asteptarea a luat sfarsit! Baietii de la One Direction au lansat clipul pentru Night Changes, plin de amor si umor.

Vedete bine imbracate la American Music Awards (Galerie foto)

Vedete stralucitoare sau mai putin interesate de cum arata pe covorul rosu. Asta s-a intamplat la gala de decernare a American Music Awards, unde am avut parte de deceptii si de revelatii cel putin la capitolul.

Scandalos! A aparut aproape goala pe covorul rosu la American Music Awards!

A aparea pe covorul rosu in rochii ce lasa aproape tot la vedere pare sa fie o adevarata moda printre starurile de la Hollywood. Iata ce vedeta a atras atentia tuturor la American Music Awards 2014, pasind pe red carpet mai mult goala decat imbracata!.

Style Judgement! Cum s-au imbracat vedetele la American Music Awards!

Daca Jennifer Lopez a lasat pudoarea de-o parte si a pasit pe covorul rosu al American Music Awards purtand o rochita ce ii lasa la vedere nu doar picioarele bine lucrate, ci si abdomenul tonifiat, Nicki Minaj a renuntat pentru o seara la aparitiile ei excentrice si a afisat un look normal si o rochita foarte sexy.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )