Libnet.ro
UNICEF

18:45

One World Romania 2020: Ultimele filme din competitie

Adevărul Adevărul,
One World Romania 2020: Ultimele filme din competitie

A 13-a editie a festivalului international de documentar si drepturile omului One World Romania continua la Bucuresti pana duminica, 30 august 2020, cu proiectii si evenimente in aer liber si online. continuă pe Adevărul

One World Romania 2020: Primele filme din competitie

A 13-a editie a festivalului international de documentar si drepturile omului One World Romania a debutat in Bucuresti vineri, 21 august 2020, si va continua pana duminica viitoare, 30 august a. c. , cu proiectii si evenimente in aer liber si online.

Canicula in ultimele zile din august, apoi vin ploile Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Temperaturile vor fi caniculare in majoritatea zonelor tarii, in ultimele zile ale lunii august, in timp ce de saptamana viitoare se vor instala ploile, potrivit meteorologilor.

One World - Festivalul International de Film Documentar si Drepturile Omului, editia nr.13

Cea de-a treisprezecea editie a Festivalului International de Film Documentar si Drepturile Omului .

S-au pus in vanzare biletele pentru TIFF Sibiu 2020. Momentele esentiale din cele patru zile de festival

Organizatorii Transilvania International Film Festival TIFF) au anuntat ca au pus in vanzare, luni, 24 august, biletele pentru cele 20 de filme din program, doar proiectiile care vor fi tinute in Piata Mare urmand fi gratuite.

Asociatia Aeroporturilor din Romania: Traficul de pasageri din Romania va scadea cu 61% pana la sfarsitul anului Cele 17 aeroporturi din tara, afectate de criza COVID-19

Potrivit Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR), traficul de pasageri de pe cele 17 aeroporturi din Romania va scadea cu 61% pana la sfarsitul anului 2020, estimandu-se un trafic total de 9. 000 de.

Presedintele HORA: Romania este singurul stat din Europa in care restaurantele sunt inchise in interior. Studiile arata ca restaurantele nu sunt in zona de risc inalt de infectare cu coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in cursul acestei saptamani Guvernul va decide daca se vor redeschide restaurantele. Hotararea depinde de analizele specialistilor, dar redeschiderea trebuie luata in disc.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )