Libnet.ro
UNICEF

14:00

ONU cere intreruperea finantarii gruparii Stat Islamic

România Liberă România Liberă,
ONU cere intreruperea finantarii gruparii Stat Islamic

Consiliul de Securitate al ONU a votat in unanimitate, joi, o rezolutie care contine masurile necesare pentru a intrerupe finantarea campaniei teroriste a gruparii Stat Islamic, relateaza Euronews, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Consiliul de Securitate al ONU a votat o rezolutie care cere intreruperea finantarii gruparii Statului Islamic

Consiliul de Securitate al ONU a votat in unanimitate, joi, o rezolutie care contine masuri necesare pentru a intrerupre finantarea campaniei teroriste a gruparii Stat Islamic. Redactata de Rusia, Rezolutia 2. 199 prevede intreruperea surselor de finantare ale gruparii jihadiste, precum veniturile din petrol, traficul de antichitati, donatiile externe si rascumpararile pentru eliberarea unor ostatici.

Anonymous sustine ca a preluat controlul unor conturi de Twitter afiliate gruparii Stat Islamic

Grupul de hackeri Anonymous sustine ca a preluat controlul asupra a 100 de conturi de Twitter afiliate organizatiei jihadiste Stat Islamic, intr-o operatiune declansata in urma atacului de la redactia revistei.

Presedintele american Barack Obama a cerut Congresului sa autorizeze razboiul impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a cerut Congresului sa autorizeze razboiul impotriva gruparii Statul Islamic SI), pentru trei ani si fara o interventie terestra de lunga durata, relateaza AFP.

Casa Alba va solicita o autorizatie de trei ani pentru operatiunile militare impotriva gruparii Statul Islamic

La sase luni dupa inceperea loviturilor aeriene asupra gruparii Statul Islamic in Irak, Barack Obama se pregateste sa solicite oficial Congresului american autorizatia de a continua operatiunile militare.

Zece barbati suspectati de spionaj, decapitati de membri ai organizatiei teroriste Stat Islamic

Zece barbati suspectati de spionaj a fost decapitati in Peninsula Sinai nord-estul Egiptului) de membri ai organizatiei teroriste sunnite Stat Islamic. Membrii organizatiei teroriste au postat o inregistrare.

Grupul Stat Islamic a decapitat 10 ostatici in nordul Egiptului

Membri ai organizatiei teroriste sunnite Stat Islamic au decapitat zece barbati suspectati de spionaj, in Peninsula Sinai nord-estul Egiptului. Acestia au postat o inregistrare video cu executia celor 10.

Moartea ostaticei Kayla Mueller, detinuta de grupul Stat Islamic, a fost confirmata de familie

Ostatica americanca Jean Kayla Mueller, care era detinuta de grupul terorist Stat Islamic, a fost ucisa, potrivit unui anunt al familia acesteia, informeaza CNN. Cu inimile zdrobite, anuntam ca am primit.

O americanca a fost UCISA de grupul terorist Stat Islamic. Reactia SUA

Ostatica americanca Jean Kayla Mueller, in varsta de 26 de ani, care era detinuta de grupul terorist Stat Islamic, a fost ucisa, confirma familia acesteia, citata de CNN, conform Mediafax. Cu inimile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )