Libnet.ro
UNICEF

20:15

Opel Combo Life isi propune sa devina cel mai bun prieten al familiilor

Adevărul Adevărul,
Opel Combo Life isi propune sa devina cel mai bun prieten al familiilor

Opel isi continua ofensiva de produse prin lansarea unui model multifunctional veritabil, noul Opel Combo Life, un autovehicul de familie cu numeroase inovatii. A cincea generatie a modelului Combo are la baza o noua arhitectura. continuă pe Adevărul

Seamana ca doua picaturi de apa. Opel a lansat noul Combo Life, un LAV identic cu Citroen-ul Berlingo Multispace

Constructorul german de automobile, detinut de gigantul francez PSA, a lansat cu putin timp in urma noul Combo Life. Deloc surprinzator, LAV-ul Leisure Activity Vehicle) de la Opel este aproape identic cu geamanul de grup, Citroen Berlingo Multispace.

Opel a dezvaluit primele imagini cu modelul Combo Life

Opel dezvaluie primele imagini cu noul Combo Life, autovehicul de familie care a ajuns la a cincea generatie.

Guvernul Romaniei incurajeaza investitiile in Romania si isi propune ca obiectiv cresterea competitivitatii economice

Guvernul Romaniei incurajeaza investitiile in Romania si isi propune ca obiectiv cresterea competitivitatii economice si imbunatatirea conditiilor de viata ale comunitatilor locale si regionale, prin sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri, a infrastructurii si a serviciilor oferite cetateanului, a afirmat astazi, Paul Stanescu, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice.

Sefii Consiliului Judetean isi maresc din nou salariile. Cel mai mare venit brut va depasi 20.000 lei

Salariile angajatilor Consiliului Judetean vor creste, iar cel mai mare beneficiar al hotararii va fi presedintele Flaviu Bobora.

AmCham: Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor. Vezi in text 8 posibile prioritati pentru actualul Guvern

Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor, pentru a transforma cresterea economica in bunastare, infrastructura moderna, administratie performanta si servicii publice de calitate pentru toti, se arata intr-o analiza a Camerei de Comert Americana in Romania AmCham). Incadrarea in tinta de deficit in 2017 s-a facut in detrimentul investitiilor, care au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani ca pondere din PIB. Procentul de realizare a investitiilor a fost doar de 67,7% din programul stabilit la inceputul anului 2017, se mai arata in document.

ROBOR la 3 luni A CRESCUT! Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei! Indicele, LA CEL MAI MARE NIVEL din decembrie 2017 incoace

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat luni la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Vineri, indicatorul stagnase la nivelul de 2,07%. Robor la 3.

VIDEO The King is back: Roger Federer, cel mai batran lider mondial - Revine pe 1 la 14 ani dupa prima incoronare

303 saptamani pe prima pozitie record absolut), inapoi in fotoliul de lider la 14 !) ani distanta dupa prima incoronare, redobandirea locului intai dupa o pauza de 5 ani, cel mai batran din istorie care se afla la conducerea ierarhiei ATP 36 de ani). Pe scurt: Roger Federer. Elvetianul l-a detronat pe rivalul si prietenul Rafael Nadal, ocupand de luni cea mai inalta treapta din clasamentul mondial.

Mihai Fifor: Romania, actorul cel mai important la Marea Neagra din NATO

Ministrul Apararii Mihai Fifor a declarat ca Romania, este in acest moment actorul NATO cel mai imp.

Gabriel Liiceanu, intrebat daca Laura Codruta Kovesi ar fi un bun presedinte: Da. Din plin. Banuiesc ca ar fi cel mai bun presedinte

Scriitorul Gabriel Liiceanu a afirmat, la emisiunea in fata ta, de la Digi24ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea fi un bun candidat la alegerile prezidentiale. Banuiesc ca ar fi cel mai bun.

Cel mai bun drum din lume a fost candva pe teritoriul Romaniei

Romania este tara din Uniunea Europeana cu unele dintre cele mai proaste drumuri si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. Cu toate acestea, au fost vremuri cand, pe actualul teritoriu al tarii nostre, trecea cel mai bun drum din lume. Daca ne intoarcem in timp, in urma cu aproximativ 2. 000 de ani, vom [].

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )