Libnet.ro
UNICEF

09:45

US Open: Raluca Olaru, eliminata n turul doi al competitiei de dublu de la New York

Hotnews Hotnews,
 US Open: Raluca Olaru, eliminata n turul doi al competitiei de dublu de la New York

Perechea Raluca Olaru/Xinyun Han Romania/China) a fost eliminata, sambata, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam de la US Open. continuă pe Hotnews

VIDEO US Open: Roger Federer, la pas n turul doi - Elvetianul a produs 56 de lovituri cstigatoare contra lui Yoshihito Nishioka

Expresul elvetian a stat pe teren o ora si 52 de minute, Roger Federer cedand in aceasta perioada doar opt game-uri in confruntarea cu Yoshihito Nishioka s-a calificat fara batai de cap in turul doi). Favoritul numarul al doi al Grand Slam-ului de la US Open a avut castig de cauza in trei seturi, scor 6-2, 6-2, 6-4.

US Open: Caroline Wozniacki, nvinsa n turul doi - Simona Halep, avans important n fruntea ierarhiei WTA

Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a parasit turneul de la US Open inca din turul al doilea, daneza fiind invinsa de Lesia Tsurenko Ucraina - 36 WTA). in urma acestui rezultat, Simona Halep va ramane cu un avans important in fruntea ierarhiei WTA, daneza fiind principala urmaritoare inainte de startul ultimului Grand Slam al anului.

US Open: Andy Murray, eliminat n turul doi la revenirea ntr-un turneu de Grand Slam

Revenirea lui Andy Murray la un turneu de Grand Slam s-a terminat in turul secund al US Open, dupa ce acesta a fost invins de spaniolul Fernando Verdasco, locul 32 ATP, in patru seturi, scor 5-7, 6-2, 4-6, 4-6. Partida a durat trei ore si 26 de minute.

US Open: Sorana Crstea, eliminata n turul nti al probei de dublu feminin

Perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) a fost eliminata, noaptea trecuta, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului US Open.

US Open: Sorana Crstea, n turul doi - Duel cu Maria Sharapova

Sorana Cirstea a intregit lista jucatoarelor din Romania calificate in turul doi de la US Open ultimul Grand Slam al anului), dupa ce a invins-o pe Alison Riske SUA, 75 WTA), scor 6-3, 3-6, 7-5. Partida a fost una intensa, care s-a intins pe durata a doua ore.

US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in turul doi

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 6, a fost eliminata, vineri, in turul doi al probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

US Open: Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Jelena Ostapenko si Petra Kvitova, n turul doi - Au parasit deja competitia Johanna Konta, CoCo Vandeweghe si Anett Kontaveit

Cap de serie numarul doi, Caroline Wozniacki nu a avut parte de un meci dificil impotriva jucatoarei Samantha Stosur, victoria venind in doua seturi, scor 6-2, 6-3. Continua competitia si alte favorite importante precum Angelique Kerber, Jelena Ostapenko si Petra Kvitova. Au parasit deja US Open-ul Johanna Konta, CoCo Vandeweghe si Anett Kontaveit. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la US Open de pe tabloul feminin de simplu.

US Open: Horia Tecau si Jean Julien Rojer, n turul doi la New York

Perechea romano-olandeza Horia Tecau-Jean Julien Rojer cap de serie numarul sase) s-a calificat in turul secund la US Open, ultimul turneu de tenis de Grand Slam din acest an.

Sorana Cirstea, calificata in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Slem al anului, dotat cu premii totale in valoare de 53 milioane dolari, invingand-o.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )