Libnet.ro
UNICEF

01:05

US Open: Semifinala Halep - Pennetta a fost reprogramata pentru vineri seara

Online Sport Online Sport,
US Open: Semifinala Halep - Pennetta a fost reprogramata pentru vineri seara

Simona Halep trebuia sa joace joi noapte in semifinalele de la US Open,contra italiencei Flavia Pennetta, insa meciul a fost reprogramat din cauza ploii pentru vineri seara, dupa ora 19:30. continuă pe Online Sport

Semifinala Simonei Halep de la US Open, amanata din cauza ploii

Semifinalele feminine ale turneului de tenis US Open, cea dintre Serena Williams si Roberta Vinci, si disputa dintre romanca Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, au fost amanate pentru vineri, din cauza ploii.

Procesul in care Marian Oprisan este acuzat de fapte de coruptie a fost amanat pentru a treia oara de Curtea de Apel Cluj

Procesul in care Marian Oprisan este acuzat de abuz in serviciu, utilizarea creditelor in alte scopuri, fals si uz de fals a fost amanat pentru a treia oara de Curtea de Apel Cluj in vederea studierii unor.

Semifinala turneului US Open dintre Simona Halep si Flavia Pennetta, amanata pentru vineri din cauza ploii

Organizatorii turneului US Open au anuntat joi ca semifinalele feminine ale competitiei, atat cea dintre Serena Williams si Roberta Vinci, cat si cea dintre romanca Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, au.

Halep - Pennetta in semifinale la US Open (azi LIVE text, dupa ora 3:30)

Simona Halep joaca in aceasta noapte, dupa ora 3:30, semifinala de la US Open, contra italiencei Flavia Pennetta. Meciul va fi live text in pagina de mai jos.

Simona Halep la US Open: meciul cu Pennetta a fost reprogramat. Se joaca la o ora perfecta pentru fanii din Romania

Simona Halep se va lupta cu Flavia Pennetta Italia, 26 WTA) pentru un loc in ultimul act la US Open, iar partida se va disputa in prime-time.

LIVETEXT, ora 3.30: Simona Halep lupta pentru un loc in finala de la US Open 2015. Flavia Pennetta a batut-o de trei ori

Simona Halep va juca in aceasta noapte in semifinalele turneului de la US Open, contra italiencei Flavia Pennetta, numarul 26 WTA.

Presa din Italia: Nimic nu a putut-o opri pe Simona Halep. Reactii inaintea duelului cu Pennetta

Simona Halep a fost laudata pentru prestatia sa de la US Open de presa din intreaga lume, chiar si de jurnalistii italieni, care spera ca in urmatorul act conationala lor, Flavia Pennetta, sa-i poata pune probleme romancei.

Halep - Pennetta: Cine va merita un loc in finala cu Williams? Avancronica US Open 2015

US Open se apropie de marea finala de sambata, una in care intreaga lume a tenisului se asteapta la o finala intre Serena Williams si Simona Halep, primele doua favorite. Daca americanca are sanse foarte mari sa ajunga in ultimul act, in cazul romancei lucrurile sunt mai complicate.

US Open: Simona Halep o va intalni pe Victoria Azarenka, miercuri, in jurul orei 20.00, pe arena Arthur Ashe

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca, miercuri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA si cap de serie numarul 20, in sferurile de finala ale US Open, meciul fiind programat pe arena Arthur Ashe, in jurul orei 20. 00, au anuntat organizatorii.

US Open: Simona Halep - Azarenka, avantajele bielorusei, argumentele Simonei si programul sferturilor

Simona Halep si Victoria Azarenka vor juca miercuri in sferturile US Open. Pregatita de Wim Fissette, fostul antrenor al romancei, tenismena bielorusa e creditata cu prima sansa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )