Libnet.ro
UNICEF

21:00

Semifinala Simonei Halep de la US Open, amanata din cauza ploii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Semifinala Simonei Halep de la US Open, amanata din cauza ploii

Semifinalele feminine ale turneului de tenis US Open, cea dintre Serena Williams si Roberta Vinci, si disputa dintre romanca Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, au fost amanate pentru vineri, din cauza ploii. continuă pe Wall-Street Ro

Meciul Halep - Azarenka, de la US Open, intrerupt in setul 3 din cauza ploii

Meciul dintre Simona Halep, a doua favorita, si belarusa Victoria Azarenka, cap de serie numarul 20, a fost intrerupt, miercuri, din cauza ploii, in setul trei, in sferturile de finala ale turneului de tenis US.

Semifinala turneului US Open dintre Simona Halep si Flavia Pennetta, amanata pentru vineri din cauza ploii

Organizatorii turneului US Open au anuntat joi ca semifinalele feminine ale competitiei, atat cea dintre Serena Williams si Roberta Vinci, cat si cea dintre romanca Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, au.

CTP, dupa meciul Simonei Halep de la US Open: Am facut crampe la muschii capului. O asemenea senzatie de rau, de aura negativa, cum am avut inca de la primele mingi jucate de Simona, nu stiu sa o explic

Cristian Tudor Popescu a analizat evolutia Simonei Halep din meciul pe care l-a disputat impotriva nemtoaicei Sabine Lisicki, pe care a invins-o cu 6-7 6), 7-5, 6-2, calificandu-se in sferturile de finala ale US.

US Open: Prima reactie a Simonei Halep, dupa eliminarea Sabinei Lisicki. Ce a ingrijorat-o cel mai mult!

Am avut de muncit serios in acest meic. A fost o partida de mare lupta. La un moment dat am fost un pic ingrijorata din cauza piciorului, pentru ca am avut o durere destul de mare, dar am stiut ca nu trebuie sa renunt. Eu ma simt destul .

Simona Halep-Flavia Pennetta. Anunt de ultima ora facut de organizatori

Simona Halep-Flavia Pennetta. Organizatorii turneului de la US Open au anuntat ca din cauza ploii cele doua semifinale vor fi aminate. Astfel, primul meci va avea loc vineri, de la ora 18:00, iar imediat dupa.

Ungaria ia in calcul declararea starii de urgenta din cauza intensificarii afluxului de imigranti

Ministrul ungar de Interne a propus guvernului de la Budapesta sa declare starea de urgenta din cauza numarului mare de imigranti care continua sa treaca frontiera dinspre Serbia, informeaza MTI, citata de Ag.

Ungaria pregateste starea de urgenta, din cauza refugiatilor

Ministerul de Interne din Ungaria propune declararea starii de urgenta din cauza fluxului masiv de refugiati care ajung in tara. Starea de urgenta ar trebui declarata de la 15 septembrie, conform.

Danemarca: Autostrada care face legatura cu Germania a fost inchisa temporar de autoritati din cauza numarului mare de imigranti care incercau sa ajunga in Suedia

Autoritatile de la Copenhaga au inchis temporar autostrada care face legatura cu Germania, din cauza sutelor de refugiati veniti din Orientul Mijlociu care au incercat sa ajunga in Suedia. Autostrada a fost rede.

Cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni, anulate din cauza grevei Lufthansa

Cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni cu rutele Munchen si Frankfurt au fost anulate miercuri dimineata din cauza grevei Lufthansa, a anuntat directorul de comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti,.

Cinci zboruri anulate pe Aeroportul Otopeni din cauza grevei Luftansa

Cinci zboruri de pe Aeroportul Otopeni dus-intors catre Munchen si Frankfurt au fost anulate miercuri dimineata din cauza grevei Lufthansa, a declarat directorul de comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Valentin Iordache.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )