Libnet.ro
UNICEF

01:05

US Open: Simona Halep o intalneste in sferturi pe Serena Williams miercuri noapte, la ora 02.00

Hotnews Hotnews,
 US Open: Simona Halep o intalneste in sferturi pe Serena Williams miercuri noapte, la ora 02.00

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, o va intalni pe numarul 1 mondial Serena Williams, in sferturi la US Open, miercuri noapte, la ora 02. 00, in primul meci din sesiunea de seara de pe arena Arthur Ashe. continuă pe Hotnews

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Timea Babos in turul 3

Pentru al treilea meci consecutiv la editia din acest an al US Open Simona Halep a jucat in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe si a avut parte de un meci extrem de greu cu Timea Babos din Ungaria.

LIVE US Open: Simona Halep-Timea Babos in turul 3 (18:00)

Pentru al treilea meci consecutiv la editia din acest an al US Open Simona Halep va juca in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe.

US Open. Simona Halep joaca, duminica seara, pentru calificarea in faza sferturilor de finala

Simona Halep e la un meci distanta de o posibila confruntare cu numarul unu mondial, Serena Williams, insa pana atunci va avea un meci extrem de complicat in optimi, in fata Carlei Suarez Navarro Spania).

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Carla Suarez Navarro in optimi de finala

Simona Halep si Carla Suarez Navarro au deschisziua de luni pe arena Louis Armstrong de la Flushing Meadows intr-un meci din optimile de finala la US Open.

LIVE US Open: Simona Halep-Carla Suarez Navarro (18:00)

Simona Halep si Carla Suarez Navarro deschid ziua de luni pe arena Louis Armstrong de la Flushing Meadows intr-un meci din optimile de finala la US Open.

US Open: Simona Halep - Carla Suarez Navarro luni, de la ora 18.00, in optimi

Simona Halep locul 5 WTA) va juca luni, de la ora 18. 00, in optimile de finala la US Open, impotriva Carlei Suarez Navarro Spania), locul 12 WTA si cap de serie numarul 11, anunta News. ro. Meciul dintre Halep si Suarez Navarro va fi primul al zilei de pe terenul Louis Armstrong.

US Open: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala, dupa o partida dramatica

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, ocupanta locului 5 in clasamentul WTA, a castigat, sambata, scor 6-1, 2-6, 6-4, meciul disputat cu Timea Babos din Ungaria, in saisprezecimile de finala ale turneului de la US Open, dotat cu premii totale in valoare de 22,102,700 de dolari.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la US Open. Sfert de finala cu Serena Williams

Simona Halep a obtinut, luni, o victorie in meciul disputat contra Carlei Suarez Navarro din Spania in optimile de finala la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. In sferturi o va intalni pe Serena Williams.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la US Open. Sfert de finala cu Serena Williams, marti de la ora 18:00

Simona Halep a obtinut, luni, o victorie in meciul disputat contra Carlei Suarez Navarro din Spania in optimile de finala la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. In sferturi o va intalni pe Serena Williams.

US Open: Simona Halep vs Suarez Navarro 6-2, 7-5/ Halep, in sferturi la New York - Urmeaza duelul de foc cu Serena Williams...

Simona Halep a ajuns in sferturile turneului de la US Open pentru al doilea an consecutiv, numarul 5 WTA fiind in deplin control impotriva Carlei Suarez Navarro 12 WTA). Dupa o ora si 38 de minute, Simona a castigat in doua seturi, scor 6-2, 7-5. Urmatoarea disputa de la Flushing Meadows va fi impotriva Serenei Williams, liderul ierarhiei mondiale. UPDATE 01:00 Serena Williams va fi, asa cum era de asteptat, adversara Simonei Halep in sferturile de finala dupa ce a invins-o in optimi pe Iaroslava Svedova cu 6-2, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )