Libnet.ro
UNICEF

22:45

Operatiunile de cautare a planorului disparut, sistate pana sambata dimineata

Antena3 Antena3,
Operatiunile de cautare a planorului disparut, sistate pana sambata dimineata

17 - Operatiunile de cautare a planorului care a decolat joi de la Ghimbav si nu a mai revenit la baza au fost sistate pe timpul noptii, din cauza ca zona unde au loc este una dificila si de risc,. continuă pe Antena3

Raed Arafat, despre operatiunea de cautare a planorului disparut joi: E o misiune dificila. Cautarile ar putea continua si sambata, cu forte suplimentare (VIDEO)

Raed Arafat, secretarul de stat in MAI, infirma informatia potrivit careia pilotul planorului disparut joi ar fi fost gasit si anunta ca operatiunile de cautare continua. E o misiune dificila, avand in.

Actiunea de cautare a planorului disparut este SUSPENDATA. Cand va fi reluata

Actiunea de cautare a planorului disparut, care a decolat joi de la Ghimbav, a fost suspendata.

Centrul de Coordonare SAR-ROMATSA a demarat cautarile planorului disparut

Centrul de Coordonare SAR-ROMATSA a fost solicitat de Comitetul Ministerial pentru situatii de urgenta sa continue activitatea de coordonare a operatiunilor de cautare a planorului disparut joi seara, noteaza Ag.

Informatii contradictorii in cazul planorului disparut: Nu exista o confirmare oficiala a faptului ca planorul disparut joi a fost gasit (VIDEO)

Informatii contradictori ies la suprafata in cazul planorului disparut joi dupa ce a decolat de pe aerodromul Ghimbav din Brasov, informeaza B1 TV. Desi existau anunturi ca pilotul a fost gasit decedat in.

Read Arafat, despre cazul planorului disparut de 24 de ore: Cu cat se prelungeste durata de cautare, sansele de supravietuire sunt mai mici

Secretarul de stat MAI, Raed Arafat, a declarat vineri seara, referitor la planorul disparut de mai bine de 24 de ore, ca sansele de supravietuire sunt tot mai mici, cu cat se prelungeste durata de.

Read Arafat, despre cazul planorului disparut de 24 de ore: Cu cat se prelungeste durata de cautare, sansele de supravietuire sunt mai mici (VIDEO)

Secretarul de stat MAI, Raed Arafat, a declarat vineri seara, referitor la planorul disparut de mai bine de 24 de ore, ca sansele de supravietuire sunt tot mai mici, cu cat se prelungeste durata de.

Surse: Pilotul planorului disparut in Brasov a fost gasit mort

UPDATE - Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor ale Antena 3, pilotul planorului a fost gasit mort. Se pare ca pilotul ar fi incercat sa se catapulteze. UPDATE - Planorul disparut seara trecuta ar fi.

Pilotul planorului disparut in Brasov avea 56 de ani si mare experienta

Pilotul planorului cautat de autoritati dupa ce joi la pranz a decolat de pe Aerodromul Ghimbav si nu a revenit la baza are 56 de ani, avea mare experienta si executa un zbor privat in zona.

Ce spune MAI despre pilotul planorului disparut in Brasov

Pilotul planorului cautat de autoritati in judetul Brasov are 56 de ani, mare experienta si executa un zbor privat in zona Postavarul, a anuntat MAI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )